Syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen väärentäjä?

 

Ylen kohutoimittaja ja natottaja Jessikka Aro näkee putinisteja ja trolleja joka oksalla.

Hän myös väittää näiden olemattomien trollien jahtaavan ja vainoavan häntä MV:n johdolla!

Aro vaatii MV:n perustajalta Ilja Janitskinilta tähtitieteellisiä yli 100 000 euron korvauksia.

Aron naurettavia vaatimuksia ovat lähteneet innoissaan ajamaan sekä politisoitunut poliisi että pahamaineinen syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen.

 

Juha-Mikko Hämäläinen

 

Erikoista asiassa on, että myös Johan Bäckman on koplattu asiaan hyvin heppoisin perustein.

Dosentti Juhan Bäckman

Sinänsä koplaaminen ei ole yllättävää. Syyttäjä Hämäläinen on tunnettu erikoisesta tavastaan olla aktiivisesti muokkaamassa juttua jo esitutkintavaiheessa.

Länsimaisiin oikeusperiaatteisiin kuuluu poliisin ja syyttäjän roolien eriyttäminen.

Pyrkiikö poliisin esitutkintaan sotkeutuva Hämäläinen varmistamaan, että esitutkinta päättyy poliittisesti oikeanlaiseen johtopäätökseen?

Onko Suomessa poliittisen poliisin lisäksi myös poliittinen syyttäjänlaitos?

 

Hämäläinen myös keksi valheellisesti syyttää Janitskinia törkeästä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Tätä nimikettä käytetään yleensä sotarikoksiin ja massamurhiin syyllistyneistä.

 

Näin Hämäläinen kuitenkin sai Interpolin jahtaamaan Janitskinia ja tuomaan hänet Suomeen.

Kaapattuaan Janitskinin Suomeen Hämäläinen muutti syytteen tavalliseksi kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan.

Väärentääkö Hämäläinen syytteitä poliittisin perustein?

Syytteiden väärentäminen ei sekään sinänsä olisi kovin yllättävää, koska Hämäläisellä on jo ennestään hyvin epärehellisen miehen maine.

Mikko Niskasaaren mukaan Hämäläinen menee pidemmälle kuin moni muu epärehellinen syyttäjä: Hän väärentää todisteita oikeudenkäynnin aikana.

Niskasaari korostaa, että Hämäläinen uskaltaa väärentää todisteita, koska hän kuuluu hyvä veli -järjestelmään ja ns. korruption kolmioon.

 

 

Oikeuslaitosta riivaavassa korruption kolmiossa poliisi ei tutki syyttäjää eikä syyttäjä syytä poliisia. Ne eivät myöskään tutki ja syytä tuomareita, jotka vastalahjaksi eivät tuomitse poliiseja ja syyttäjiä.

Näin poliisit, syyttäjät ja tuomarit voivat olla varmoja, ettei heille koskaan voi käydä huonosti. Ei vaikka kuinka törkeästi rikkoisivat lakia.

Erityisen vaaralliseksi tämä korruption kolmio muuttuu, jos löytyy tarpeeksi häikäilemätön syyttäjä tuhoamaan sananvapauden.

Syyttäjä ensin manipuloi poliisin esitutkintaa, sitten räätälöi syytteitä ja lopuksi väärentää todisteita. Lopuksi tuomari vielä sinetöi oikeusmurhan.

Näin oikeuslaitos muuttuu vääryyslaitokseksi ja kansa menettää vapautensa.

 

Kuvassa linkki Niskasaaren juttuun

 

Tähän päivään mennessä Juha-Mikko Hämäläinen ei ole tehnyt rikosilmoitusta Mikko Niskasaaren syytöksestä.

Eikö Hämäläinen uskalla tehdä rikosilmoitusta, koska on väärentäjä?

 

 

 

 

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi