Aamupostin päätoimittaja Laura Ääri pimittää joukkoraiskausta! (Video puhelinsoitosta.)

 

Hyvinkäällä 27.7.2018 joukko ulkomaalaistaustaisia miehiä joukkoraiskasi nuoren naisen poliisiaseman edessä olevassa metsikössä.

Poliisi tiedotti asiasta vasta kaksi viikkoa myöhemmin 10.8.2018, kun raiskaajat olivat ehkä jo poistuneet maasta.

Tämä hitaus siitä huolimatta, ettei Hyvinkään ja Itä-Uudenmaan poliisi ole noin kymmeneen vuoteen pystynyt ratkaisemaan yhtään ainoaa puskaraiskausta!

Puskaraiskauksia on kymmenen vuoden aikana ollut keskimäärin noin yksi vuodessa.

Selvitysprosentti on nolla.

Puskaraiskaajat ovat KAIKKI päässeet karkuun.

Tälläkään kertaa poliisi ei vaikuttanut kovin innokkaalta ottamaan raiskareita kiinni. Poliisi hidasteli eikä edes antanut kunnon tuntomerkkejä, vaan julkaisi erittäin epäselvän kuvan.

 

 

Suomen Kansa Ensin ry. päätti järjestää 13.8.2018 Hyvinkäällä Naisrauha. Katuturvallisuus takaisin -mielenosoituksen. MV-lehti mainosti tapahtumaa.

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

Aamuposti ei edes nettilehdessään etukäteen puhunut sanallakaan Naisrauha!-mielenilmauksesta.

Mielenosoitus onnistui hyvin, vaikka sitä alussa häirittiinkin. Puhujia tuli useita ja paikalla oli noin sata ihmistä.

Koko mielenosoitus alusta loppuun löytyy Marcon Youtube-kanavalta.

 

 

Mielenosoituksen jälkeenkään Aamuposti ei julkaissut siitä omaa juttuaan. Sen sijaan Aamuposti vain lyhyesti mainitsi mielenilmauksesta tämän alla olevan jutun yhteydessä. Siinä kansalaisia varoitetaan hysteriasta!

 

 

Kuvassa linkki Aamupostin juttuun. Kuvan taustalla näkyy mielenosoitusalue ja SKE-teltta. (Lisäys: Aamuposti myöhemmin laittanut kuvan maksumuurin taakse.]

 

Juttu on laitettu maksumuurin taakse, joten siitä voi siteerata vain lyhyitä osia.

Heti jutun alussa annettiin mielenosoituksesta hyvin pelottava kuva sanomalla, että

Hyvinkään kirjastonaukio ympäristöineen oli vahvasti poliisiautojen vartioima.

Jutussa ei kuitenkaan kerrottu, että poliisiautojen tehtävänä on suojella mielenosoittajia häiriköiden ja vastamielenosoittajien, kuten Antifa-terroristijärjestön häirinnän ja väkivaltaisten hyökkäysten toistumiselta.

 

 

 

Jutussa ei myöskään kerrottu, että mielenosoituksen järjestäjien kimppuun käytiin heti heidän saavuttuaan mielenosoituspaikalle kirjastonaukiolle.

Yhtä naisjärjestäjää, Mari Kososta lyötiin naamaan ja hänen kännykkänsä varastettiin!

Ei ihme, että poliisi lisäsi alueen vartiointia.

Aamupostia ja päätoimittaja Laura Äärtä ei kuitenkaan pahoinpitely ja varkaus kiinnostanut, vaikka niillä rajoitettiin kokoontumisvapautta!

Onneksi vaihtoehtomedia kertoi asiasta kansalaisille.

 

Kuvassa linkki MV-juttuun ja videopätkään

 

 

Outoa Aamupostin jutussa oli myös, että siinä oli käytetty Marcon hollantilaista etunimeä Geurt, jota hän ei koskaan Suomessa käytä.

Marcon ihmetellessä asiaa päätoimittaja Laura Ääri selitti toimittajan saaneen nimen poliisilta!

Ensinnäkin Marco oli virallista mielenosoitusilmoitusta poliisille tehdessään ilmoittanut etunimekseen Marco. Toiseksi herää tietysti kysymys miksi Aamuposti ei voi kysyä Marcon nimeä tältä itseltään?

Ehkä syynä oli, että päätoimittaja Laura Ääri oli kieltänyt toimittajaa puhumasta mielenosoituksen järjestäjälle eli Marcolle sanaakaan?

Ehkä toimittaja myös halusi nimenomaan käyttää Geurt-etunimeä, koska vain sillä googlaamalla esille nousee useita Marcoa ja SKE:tä kohtaan luotuja herjaussivustoja. (Haku on niin harvinainen, että herjaussivustot pysyvät hakutulosten kärjessä.)

On myös vaikea kuvitella, ettei toimittaja olisi ennen kuullut Marcosta, jota Ylekin on kutsunut Suomen aktiivisimmaksi mielenosoitusten järjestäjäksi.

Marco on myös tehnyt useita valtamedian toimittajia kritisoivia artikkeleita ja videoita. (Osa on kadonnut Youtube-kanavien mukana, mutta ne vielä palautetaan Marcon kotisivulle.)

 

Kuvassa juttu MV-juttuun ja videoon

 

Onko valtamedian toimittajilla nykyään periaatteena olla haastattelematta Marcoa, muita järjestäjiä tai edes mielenosoituksen osallistujia?

Marco on myös aiemmin julkisesti kritisoinut Aamupostia.

Oliko kyseessä Aamupostin kosto ja harkittu mustamaalausoperaatio?

Tähän viittaa myös se, että juttuun oli haastateltu ainoastaan Hyvinkään Vasemmistonuorten hallituksen puheenjohtajaa Waltteri Nummelinia ja varapuheenjohtajaa Erika Niemeä.

 

Erika Niemi ja Waltteri Nummelin. Taustalla Naisrauha-mielenosoitus. (Lisäys: Kuva siirtynyt Aamupostin maksumuurin taakse.)

 

 

Hyvinkään Vasemmistonuorten puheenjohtaja Nummelin suorastaan herjasi mielenosoitusta ja sen puhujia Aamupostin avustamana:

Nummelinin mielestä Naisrauha on vain naamio, jonka takaa paljastuu ryhmittymän pääsanoma eli maahanmuuttajavastaisuus.

Nummelin suoraan herjasi SKE:tä:

He haluavat nostaa vain ulkomaalaistaustaisten teot esille.

 

Sitaatti Aamupostin maksuartikkelista.

 

Marco kysyi Aamupostin päätoimittajalta Laura Ääreltä miksi Aamupostin toimittaja haastatteli Naisrauha-mielenosoitukseen liittyen vain Hyvinkään Vasemmistonuorten johtoa?

Päätoimittaja Äären mukaan se oli vain puhdasta sattumaa!

Oliko sekin sattumaa, ettei Aamuposti haastatellut ketään muuta? Ei edes mielenosoitukseen osallistuneita?

On naurettavaa vaittää, että Nummelinin ja Niemen haastatteleminen oli sattumaa. He ovat Hyvinkäällä tunnettuja Vasemmistoliiton aktivisteja. Nummelin on ollut vuosia nuorisovaltuuston jäsen.

Nummelin ei ole pelkästään Hyvinkään Vasemmistonuorten puheenjohtaja, vaan kuuluu myös Etelä-Suomen Vasemmistonuorten hallitukseen. Hän on myös ollut kunnallisvaaliehdokkaana.

Nummelin ja Niemi ovat aiemminkin olleet valtamedian haastateltavana ja heistä on myös aiemminkin julkaistu yhteiskuvia.

 

Kuvassa linkki Aamupostin sisarlehden Helsingin Uutisten juttuun

 

Nummelinin Facebook-sivustokaan ei jätä epäselväksi hänen poliittista suuntautumistaan. Hän myös suoraan ilmoittaa olevansa ”kaksikymppinen poliitikko Hyvinkäältä”.

 

 

 

Vaikka Aamupostin jutun olisi tehnyt kesätoimittaja, niin silti hänkin olisi ennen jutun julkaisemista tajunnut googlata Nummelinin nimen. Varsinkin, kun tämä ei salaillut poliittista suuntaustaan ja vihamielistä asennettaan mielenosoitusta ja Odineita kohtaan.

Aamuposti siis tiesi varsin hyvin keiden haastattelun/herjat se julkaisi.

Samalla Aamuposti myös hyväksikäytti nuorta vasemmistopoliitikkoa ja yllytti häntä herjaamiseen.

Päätoimittaja Laura Ääri siunasi tämän hyväksikäytön ja herjaamisen, mutta nyt valheellisesti esiintyy kaikesta tietämättömänä.

Kaikki on muka ”sattumaa”.

Miten Laura Ääri kehtaa päätoimittajana laukoa emävaleita?

Luuleeko Aamuposti ja sen päätoimittaja kansalaisten olevan niin tyhmiä, että uskovat Äären paksuja valheita?

On selvää, että Aamuposti halusi välittää lukijoilleen vain äärivasemmistolaisen näkökulman. Samalla se halusi demonisoida joukkoraiskauksesta huolestuneita kansalaisia!

Tähän viittaa myös se, että jutussaan Aamuposti antaa ymmärtää Hyvinkään alueella olevan jonkinlainen fasistiongelma. Samalla annetaan ymmärtää, että Odinit ovat fasisteja.

 

 

 

Odineista siis puhutaan vain demonisoiden. Yhdeltäkään Odinilta ei tietysti kysytty yhtään mitään.

Lisäksi Aamuposti antaa äärivasemmistolaisten fantasioida ”äärioikeistolaisesta liikehdinnästä”, jota muka kuvastaa ”300 fasistista tarraa”!

Mikähän on ”fasistinen tarra”??

Kuka on ne laskenut? Lasketaanko mukaan myös SKE-tarrat?

 

Kuvassa linkki SKE-kauppaan

 

Onko Aamuposti päätoimittaja Laura Äären johdolla valmistelemassa juttua Hyvinkäätä uhkaavasta fasistisesta tarravaarasta tai peräti tarrakaustista?

On kuitenkin yleisesti tunnettua, että poliittisia tarroja liimaavat nimenomaan kommunistit, anarkistit ja yleensäkin äärivasemmistolaiset.

 

Parempi tarra. Esiintyi myös banderollina, jonka lähellä ministerit marssivat Peli poikki-mielenosoituksen aikana.

 

Vasemmistolaiset tarrat eivät kuitenkaan ole ongelma. Ne ovat niitä parempia tarroja.

Tämä tiedetään myös Tampereella, jossa Mari ja Marco tekivät ohjelman äärivasemmistolaisten häirintäoperaatioista ja Tampereen tarrasodasta.

 

 

 

Päätoimittaja Ääri kieltäytyi myös vastaamasta Marcon kysyessä häneltä miksi Aamuposti puhuu vain Hyvinkään ”raiskauksesta”, kun kaikki muut valtamediat puhuvat joukkoraiskauksesta.

Käytännössä KAIKKI muut mediat puhuvat joukkoraiskauksesta. Jopa Yle, kuten tämän jutun alussa olevasta kuvakaappauksesta näkyy.

Aamuposti on kuitenkin koko ajan kieltäytynyt käyttämästä joukkoraiskaus-sanaa.

 

Aamupostin ensimmäinen juttu joukkoraiskauksesta. (Kuvassa linkki juttuun.)

 

 

 

Onko Aamupostissa joukkoraiskaus-sana luokiteltu vihasanaksi?

Saattaisiko se herättää ihmisissä liian voimakkaita tunteita?

Onko päätoimittaja Laura Ääri saanut ylempää käskyn vähätellä joukkoraiskausta?

Aamuposti kuuluu Keskisuomalainen Oy konsernille, joka on yksi Suomen suurimmista mediataloista. Se on dominoinut ja myös pitkälle monopolisoinut Keski-Suomen lehtimarkkinat.

Konsernin Keskisuomalainen-lehti on tunnettu ns. suvakkilehtenä. Kansan suussa sitä kutsutaankin ”keskariksi”, koska se ikäänkuin näyttää keskaria perinteisille suomalaisille arvoille.

Keskisuomalainen-lehti on myös mennyt niin pitkälle, että päätoimittaja Keijo Lehdon johdolla se aktiivisesti tukee islamisaatiota.

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

Keskisuomalainen-konsernia johtavat Kangaskorvet, joka on yksi Suomen vaikutusvaltaisimmista suvuista.

Suku on aina ollut keskustalainen. Sanotaankin, että Keskisuomalainen-lehti pitää Keski-Suomen keskustalaisena.

Keskisuomalainen konsernin johtajana on tänäkin päivänä suvun vesa Vesa-Pekka Kangaskorpi. Hän on myös toiminut eduskunnassa kansainvälisten asioiden sihteerinä edustaen nimenomaan Keskusta-puoluetta.

Kangaskorpi on edustanut Suomea myös Nato-kokouksessa.

Luonnollisesti Kangaskorpi tuntee hyvin sekä pääministeri Sipilän että niin ikään keskustalaisen lehdistöä säätelevän liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin.

 

Anne Berner ja Vesa-Pekka Kangaskorpi. (Kuvassa linkki Wikipediaan.)

 

Suomessa ei enää ei ole itsenäisiä paikallisia lehtiä, jotka edustaisivat paikallisten ihmisten ääntä.

Nyt lähes kaikki pienimpienkin kuntien lehdet ovat osa isoja mediataloja, joita superrikkaat globalistit johtavat.

Nämä globalistit haluavat tuhota Suomen itsenäisyyden ja siten myös kansallistunteen. Monikulttuurisuutta pakkosyötetään varsinkin valtamedian kautta.

Maahanmuuttajien rikoksia – ja jopa joukkoraiskauksia – pimitetään tai vähätellään samalla kun tavallisia suomalaisia syytetään hysteerisiksi ja demonisoidaan fasisteiksi.

 

 

Aamupostiskandaalista keskusteltiin myös Suomen Kansa Ensin -iltalähetyksessä.

[Lisäys: Youtube on poistanut ohjelman ja asettanut SKE 8-kanavan lähetyskieltoon. Lähetykset jatkuvat SKE 9 -kanavalla. Poistettu ohjelma löytyy VK:sta täältä.]

 

 

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi