Youtube kieltää sossutäti Anu Lehtisaari aiheiset videot!

Marco de Wit kanava poistettiin, koska siellä puhuttiin matuista eli maahantunkeutujista.

Marco de Wit 2 -kanava jäädytettiin, koska siellä mainostettiin Mari Kososen sensuroituja videoita Sossutäti Anu Lehtisaari painostaa!

Nyt Marco de Wit 3 -kanava on saanut stiimausbannin eli siltä on kielletty suorien lähetysten teko. Syynä video, jossa asiallisesti kerron mielipiteeni sossutäti Anu Lehtisaaresta.

Youtube poisti kanavaltani videon Sensuuritesti: Sossutäti Anu Lehtisaari *********. (Ks. alla kuvakaappaus kanavasta ennen kuin video poistettiin.) Video ei ehtinyt olla näkyvillä puoltakaan päivää, kun se poistettiin.

Kuva

 

Sensuroitu video on nyt nähtävissä VK-tililläni. Klikkaa tästä.

Videoni poistetaan aina niin nopeasti, että Youtubella on ehkä jokin automaattiohjelma, joka poistaa kaikki videot joissa mainitaan sossutäti tai Anu Lehtisaari (tai molemmat).

Youtube kuitenkin väittää, että se oli jo ehtinyt tarkistaa videon ja todeta se sääntöjen vastaiseksi.

Youtube ei ole vielä antanut minun tehdä valitusta heidän päätöksestään. Aina kun yritän valittaa, niin valituslomake ilmoittaa: ”Virhe”.

Lisäksi Youtube antaa tehdä vain kahden lauseen pituisen valituksen. Alla näkyy valitukseni.

 

 

Alkaa tuntumaan, että Youtube haluaa minut kokonaan pois Youtubesta. En kuitenkaan luovuta. Jatkan Youtubessa, joskin samalla julkaisen videoni myös täällä kotisivullani ja VK:ssa. Lisäksi talletan ne Mega-palveluun.

Olen perustanut Marco de Wit 4 -kanavan, jotta voisin jatkaa suoria lähetyksiäni mm. SKE-mielenilmauksista ja korttikeräyksistä.

Koska Marikin on kritisoinut sossutätejä, niin hänenkin on pitänyt kehittää uusi kanava. Tilaa Mari Kosonen 2.

 

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi

2 thoughts on “Youtube kieltää sossutäti Anu Lehtisaari aiheiset videot!

  • Author gravatar

   Youtube tuskin automaattisesti mitään videoita määrää poistettavaksi vaan erään foorumin henkilöt vain ilmiantaa ne välittömästi. Ja on helppo ilmiantaa video herjauksen takia, jos siinä mainitaan henkilö nimeltä.

   Ei kannata laittaa videon nimeen mitään mikä aiheuttaisi sen poistamisen, siten henkilöt joutuvat oikeasti katsomaan koko videon, jos aikoo sen ilmiantaa. Etenkin jos videon nimestä ei voi päätellä suoraan sen sisältöä.

  • Author gravatar

   Jos haluatte ajaa asiaanne niin tehkää selkeät lyhennelmät näistä videoista, mitä on tapahtunut jne. Ei näitä jaksa juuri kukaan katsoa.

Comments are closed.