Sossutäti Anu Lehtisaari painostaa -videot sensuroitu!

Mari Kosonen kirjoittaa:

Youtube on poistanut kanavaltani kaksi viimeisintä sossuvideota, joissa sosiaalityöntekijä Anu Lehtisaari soittaa minulle ja painostaa tulemaan jo toista kertaa sosiaalitoimistoon keskustelemaan ”palvelutarpeestamme”, perusteenaan nimetön ja perusteeton lastensuojeluilmoitus!

Tässä kuva kanavastani ennen kuin sosiaalityöntekijä Anu Lehtisaarta koskevat videot poistettiin. Viimeisen videon kansikuvassa keltaisella ympyrällä merkittynä on sosiaalityöntekijä Anu Lehtisaari.

Youtube poisti kyseiset kaksi viimeistä videota ”kiusaamisen” takia!!

Tässä kuvakaappaus Youtuben minulle antamista varoituksista.

.

Ensimmäinen varoitus siis annettiin noin viikko sitten ”vihapuheesta”. Kyse oli viime kesän yhdestä Maidan-videosta. Varoitus annettiin ja suorat lähetysoikeudet poistettiin juuri ennen kuin minun piti alkaa kuvaamaan Oonan ”vihapuhe”- eli vääryysoikeudenkäyntiä Savonlinnassa.

Youtube ei suostunut kertomaan missä kohtaa videota oli muka syyllistytty ”vihapuheeseen”. (Ainoa mitä keksin on, että videoissa puhuttiin matuista eli laittomista maahantunkeutujista. Sekä polpo että sossu pitävät matu-sanaa ”rasistisena”, vaikka Suomessa on tuhansia valheellisin perusteihin maahan tulleita. Yksi näistä oli Turun terroristi.)

Toisen varoituksen Youtube siis antoi tänään ”kiusaamisesta”. Millä tavoin on kiusaamista julkaista viranomaisen kansalaiseen kohdistamaa toimintaa? Kenenkään yksityisyyttä loukkaavia tietoja ei julkaistu.

Oikeusasiamies on nimenomaan korostanut, että viranomaistapaamisia voi nauhoittaa ja kuvata. Sosiaalityöntekijä Anu Lehtisaarikin tämän lopulta myönsi.

Poistaako Youtube koko kanavani?

Ensimmäisen varoituksen ja videon poistamisen myötä minulta meni oikeus tehdä kanavallani suoria lähetyksiä. Tämän toisen varoituksen ja kahden videon poistamisen myötä minulta meni oikeus julkaista kanavallani yhtään mitään.

Nyt en voi tehdä suoria lähetyksiä, enkä edes ladata kanavalleni videoita ainakaan kolmeen kuukauteen. Mikäli löytävät sieltä vielä jotain poistettavaa, niin menee alas koko kanava.

Minua ei kuitenkaan sensuroida. Olen nyt lataamassa Youtuben poistamat Sosiaalityöntekijä Anu Lehtisaari painostaa -videoni VK-tililleni. Joku on lisäksi jo ladannut ne uudelleen Youtubeen. Ne ovat katsottavissa tässä alla.
 

LISÄYS: Youtube poisti uudelleen ladatutkin videot ja vieläpä muutamassa tunnissa! Nähtävästi Youtubella on automaattiohjelma, joka poistaa kaikki videot, joiden otsikossa on ”Sossutäti Anu Lehtisaari painostaa!”. Videot löytyvät kuitenkin muista palveluista:

Osa I löytyy VK:sta täältä.

Kuva

Osa II löytyy Bitchutesta täältä.

Kuva

 
Marcoakin taas sensuroidaan

Myös Marcon uudelta kakkoskanavalta poistettiin video, jolla keskustelemme näistä minun videoista! Samalla Marcoltakin vietiin jälleen oikeus tehdä suoria lähetyksiä.

(Aikaisemmin poistettiin koko Marcon pääkanava, jossa oli yli 900 videota ja 5 milj. katselukertaa vuodessa. Monet Marcon videoista käsittelivät sossumafiaa ja polpoa.)

Tässä kuvakaappaus Youtuben poistamasta Marcon videosta ”Sossu iski taas Marin kimppuun!”.

KUVA

Marco on julkaissut tämän sensuroidun videonsa uudestaan VK-tilillään, josta se on kaikkien katsottavissa.

[LISÄYS:] Nyt Youtube on poistanut myös Marcon 2 minuutin videon, jossa hän ei tee muuta kuin kertoo minun videoideni sensuroinnista!

Marco on ladannut tämän sensuroidun videonsa VK:seen, jossa se on suoraan nähtävissä kommentteineen.

Tuplasensuuri

Nyt siis sekä minulta että Marcolta on poistettu kaksi videota ja siten myös oikeus laittaa mitään ohjelmia Youtubeen! Lähellä on myös meidän molempien kanavien poistaminen. Tämä varmaan on ollut sossun päämääräkin.

Emme kuitenkaan luovuta, vaan teemme uudet Youtube-kanavat. Tosin Youtube varmasti estää niidenkin kaupallistamisen. Youtube ei kovin tehokkaasti mainosta kaupallistamattomia kanavia.

Toisaalta Youtube ei voi estää kiinnostavien videoiden nopeaa leviämistä. Sossun väärinkäytöksiä paljastavat videot leviävät usein kulovalkean tavoin muutamassa tunnissa kymmenille tuhansille katsojille.

Emme kuitenkaan jää Youtuben varaan, vaan lisäksi julkaisemme kaikki sensuroidut videot tällä Marcon kotisivulla. Olemme myös mukana kehittämässä OmaSomea, jossa on sananvapaus ja viranomaisia saa kritisoida.

Sossu ja polpo yhteen soppii

Sekä minun että Marcon tekemät sosiaalityöntekijä Anu Lehtisaarta käsitelleet videot poistettiin hyvin nopeasti ja koordinoidusti. Kuka vielä epäilee, etteivätkö sossu ja polpo toimisi yhteistyössä Youtuben kanssa?

Kyseiset sossuvideot olivat erittäin suosittuja. ”Sossutäti Anu Lehtisaari painostaa!” -videota katsottiin viikon aikana yli 75 000 kertaa. Osa II:sta ehdittiin katsoa muutamassa tunnissa yli 10 000 kertaa, jonka jälkeen se kiireesti poistettiin Youtuben toimesta.

Kostaako sossu?

Pahinta tässä on, että sossulla ja polpolla on yhdessä rajaton valta. Molemmat ovat tunnettuja kostonhimostaan. Jatkavatko he nyt perheeni ahdistelua ja yrittävätkö jopa ottaa poikani huostaan?!

Tarpeettomat huostaanotot ovat Suomessa yleisiä. Tästä puhuin myös eilen Suomen Kansa Ensin -kanavalla ohjelmassa ”Sossu ja polpo terrorisoivat kimpassa!”

Tätä SKE-videota ei ole onneksi vielä sensuroitu, mutta sekin on vain ajan kysymys.

VIDEO

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi

3 thoughts on “Sossutäti Anu Lehtisaari painostaa -videot sensuroitu!

Comments are closed.