Youtube kieltää juutalaisaiheisen keskustelun!

Youtube on asettanut eilisen Sensuuri: Juutalais- vai sionismiongelma? -videoni ”rajoitettuun” tilaan. Eli jos haluat katsoa videon, niin Youtube varoittaa sinua seuraavasti:

 

 

Vielä pahempaa on, että videon alla ei voi keskustella mitään eikä sitä voi myöskään jakaa.

Youtube ei myöskään mitenkään mainosta tai muuten näytä videotani missään.

Tämä on tietysti tehokas tapa ”tappaa” video eli estää sen leviäminen.

 

 

Vieläkin pahempaa on, ettei Youtube suostu kertomaan mikä lyhyessä 10 minuutin videossani muka on ”vihaan yllyttävää”, ”sopimatonta” ja ”loukkaavaa”.

Youtube antoi mahdollisuuden valittaa sensuurista, mutta valitus saa olla vain pari lausetta pitkä. Valitin seuraavasti:

Miten voin valittaa, kun ette kerro miten muka olen rikkonut sääntöjä? Videossani kritisoidaan sionistista aatetta. Onko islamismin ja kommunisminkin kritisoiminen ”vihan lietsontaa”?

Youtube on toistuvasti sensuroinut minun lähetyksiäni poistamalla sekä yksittäisiä videoitani että kokonaisia kanaviani.

Pahinta on, että sensuuri menee koko ajan pidemmälle. Marco de Wit 4 -kanava jäädytettiin, koska kerroin Youtuben poistaneen Mari Kosonen 1 -kanavan ja kritisoin komisario Sinivuorta!

Alla näkyy kansikuva poistetusta videosta Komisario Johanna Sinivuori lopettanut Mari Kososen kanavan?

Videoni poistettiin ”sopimattomana”.

 

Nähtävästi Mari Kososen videot ovat vieläkin ”sopimattomampia” kuin minun videoni, koska edes Marin videoiden poistamisesta ei saa kertoa.

Kyse ei ole mistään sattumasta. Marco de Wit 3 -kanavakin nimittäin jäädytettiin, kun vain kerroin Youtuben poistaneen Marin videoita, jotka käsittelivät sosiaalityöntekijöiden väärinkäytöksiä.

Youtuben sensuuriliipaisin on herkkänä aina kun kritisoidaan poliittisen poliisin ja sosiaalityöntekijöiden mielivaltaa.

Toinen herkkä aihe on islamisaation ja sionismin kritisointi.

Kirjoitin tästä yhden tiivistelmäartikkelin ja julkaisin siitä videon.

Nähtävästi seuraavaksi poistetaan tämäkin video, koska siinäkin puhutaan juutalaisista. Tosin tässä videossa käsitellään asiaa hyvin tiiviisti ja kuivasti ranskalaisilla viivoilla ilman mitään kuvia, yms.

 

 

Nykyään hyvin moni ”triggeröityy” eli hermostuu pahiten, kun sitoo yhteen sionismin ja islamismin. Tällöin raivostuvat totaalisesti sekä äärimuslimit että äärijuutalaiset.

Suurin tabu onkin todeta, että juuri nämä kaksi tahoa ovat suomessakin eniten sensuuria vaatineet.

Youtuben sensuuri ei kuitenkaan enää tehoa, koska nykyään tallennan välittömästi videoni myös tänne kotisivulleni.

Vaikka ei löytäisikään minun uusinta kanavaani, niin tältä kotisivultani löytyvät sekä sensuroidut videot että joka iltaiset klo 19 Tabu-uutiset.

Lisäksi perustan kohta Marco de Wit 5 -kanavan, jotta voin jälleen tehdä suoria lähetyksiä. Sitä ennen suorat lähetykset tulevat uudelta Mari Kosonen 3 -kanavalta.

Tilaa Marin kanava, niin Youtube saa jälleen pitkän nenän!

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi