Tuomari Mitja Korjakoff puolueellinen afrofani?

 

Politisoitunut Helsingin poliisi ja pahamaineinen väärennöksistä epäilty syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen ovat pitkään yrittäneet tuhota sananvapauden.

Tähän sensuuriprojektiin kuuluu myös MV-lehden ja sen perustajan Ilja Janitskinin pitkään kestänyt vaino.

Juttukokonaisuuteen liittyy myös Johan Bäckman ja Ylen toimittaja Jessikka Aro, joka harhaisesti väittää häntä vainottavan.

Janitskinia pidettiin vajaan vuoden tutkintavankeudessa, josta näytösoikeudenkäynnin jälkeen hänet päästettiin odottamaan tuomiota vapaalta jalalta vasta eilen.

Tuomio koko juttukokonaisuudessa julistetaan kuitenkin vasta 29.9.2018.

Sekä syyttäjä että puolustus ovat yksimielisiä siitä, että tuomio tulee olemaan sananvapaus/sensuuriasioissa erittäin merkittävä ennakkotapaus.

Tuomion antavan oikeuden puheenjohtajana toimii tuomari Mitja Korjakoff.

Korjakoffista on ollut vaikea löytää yhtään kuvaa.

Lisäksi Korjakoff kielsi kuvaamisen oikeussalissa, vaikka normaalisti parin ensimmäisen minuutin ajan kuvia saa ottaa.

Vartijat jopa pitivät huolta siitä, ettei kukaan olisi kuvannut oikeussaliin sen ulkopuolelta ihmisten mennessä sisään.

Google ja muut hakukoneet löytävät Korjakoffista vain yhden vanhan pienen ja epäselvän kuvan, jonka Korjakoff on nähtävästi itse poistanut netistä tai laittanut täysin yksityiseksi.

 

Alunperin Linked-palvelussa ollut Mitja Korjakoffin kuva.

 

Mitja Korjakoff on ollut käräjäoikeuden tuomarina vasta vuodesta 2015, mutta siitä huolimatta hänelle on jo tullut erittäin paha maine.

Legendaarinen oikeustoimittaja Mikko Niskasaari on epäillyt häntä korruptiosta.

Eikä mistä tahansa korruptiosta, vaan ehkä kaikista pahimmasta mihin tuomari voi syyllistyä:

Välinpitämättömyydestä oikeudenkäyntiin liittyvien todisteiden väärentämiseen.

Niskasaari huomauttaa Korjakoffin olevan myös tunnettu aggressiivisuudestaan. Hänen kerrotaan saavan raivokohtauksia jopa oikeuden istunnoissa.

MV-lehteä käsittelevässä oikeudenkäynnissäkään Korjakoff ei käyttäytynyt mitenkään rauhallisen ja puolueettoman oloisesti. Päinvastoin.

Korjakoff toistuvasti ärähteli yleisölle ja valitsi oikeudenkäynnille kaikista pienimmän salin. Näin kaikki MV-lehden kannattajat ja toimittajat eivät saliin mahtuneet.

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

Kansallismieliset ovatkin alkaneet epäilemään Korjakoffia ns. äärisuvakiksi, joka inhoaa sydämensä pohjasta kansallismielisiä pitäen heitä ”rasisteina” ja ”fasisteina”.

Epäilyksiä on vahvistanut, että Korjakoffin ystäväpiirissä näyttää olevan useita naisia, jotka fanittavat avoimia rajoja, äärifeminismiä, homopropagandaa ja islamisaatiota.

Korjakoffin ystävä- ja tuttavapiirissä näyttää myös olevan useampia gambialaisia muslimeja.

 

Gambian sijainti. Kuvassa linkki Wikipedia-artikkeliin.

 

Gambia on Afrikan pienin maa. Se on hyvin köyhä ja yli 90% väestöstä on muslimeja.

Gambia on myös tunnettu varsinkin seksiturismistaan, jossa valkoiset naiset matkustavat Gambiaan harjoittamaan seksiä mustien miesten kanssa.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

Jotkut naiset avioituvat gambialaisten miesten kanssa ja tuovat heidät Suomeen.

Myös Suomessa on Gambian-matkoihin keskittyneitä matkatoimistoja.

 

 

Korjakoffin lähipiirissä fanitetaan Gambian matkoja

 

[Tämä ei tietenkään tarkoita, että kaikki Gambiaan matkustavat osallistuvat seksiturismiin tai, että Korjakoff tai edes hänen ystävänsä harjoittaisivat seksiturismia Gambiassa tai toisivat sieltä miehiä Suomeen.]

Herää kysymys Korjakoffin ja hänen lähipiirinsä mahdollisista kontakteista äärisuvaitsevistoon ja heidän kanssa usein aktiivisessa yhteistyössä toimiviin islamisteihin.

Korjakoff näyttää tuntevan gambialaisia.

 

Mitja Korjakoff ja gambialainen mies

 

Korjakoff tuntee miehen niin hyvin, että vitsailee tämän jälleen piilottavan viinipulloaan.

 

Käännös: Huomaan jonkun taas piilottavan pulloaan.

 

Mitja Korjakoff ei näytä olevan naimissa, mutta tästäkään ei ole varmaa tietoa.

Korjakoff näyttää liikkuvan hyvin monikulttuurisissa piireissä.

 

 

Tietenkään monikulttuurinen lähipiiri ei itsessään todistaisi mitään. Herää kuitenkin kysymys kuuluuko Korjakoff äärisuvakkien järjestöihin tai aktivistipiireihin?

Hämmennystä ja kysymyksiä on myös herättänyt Korjakoffin omituinen ja massiivinen kampaus.

Käräjäoikeudessa on välillä herättänyt hilpeyttä, kun hermostuneen oloinen Korjakoff välillä mumisten lukee papereita niin, että kasvonsa ikäänkuin piiloutuvat massiivisen kampauksen taakse.

Hiuksia on jopa epäilty osittain afrotyyliseksi peruukiksi.

Onko otsan ympärillä olevat hiukset letitetty afrotyylisesti?

 

Mitja Korjakoff

 

Onko Mitja Korjakoff ns. äärisuvaitsevainen, joka mainostaa aatettaan osittain afrotyylisellä kampauksella?

Korjakoff on laittanut oman Facebookkinsa ja muut sosiaaliset mediansa täysin suljetuiksi.

Korjakoffin toiminta oikeudessa, habitus ja lähipiiri kuitenkin herättävät kysymyksen onko hän ns. äärisuvakki tai tukeeko muuten äärisuvakkien aktivistipiirejä?

Jos on, niin pystyykö hän tekemään tuomarin työtään antamatta voimakkaitten henkilökohtaisten vakaumustensa vaikuttaa tuomioon?

Media varmasti reagoisi, jos merkittävässä sananvapausjutussa aggressiiviselta ”rajakilta” vaikuttava tuomari olisi tuomitsemassa sananvapauteen vetoavaa ”suvakkia”.

Nyt kun on toisinpäin, niin media on täysin hiljaa. Pelkkiä kysymyksiä pidetään ”rasistisina” ja jopa laittomina.

Kaikesta tästä herää myös kysymys onko sattuma, että juuri äärisuvakkiudesta ja korruptiosta epäilty Korjakoff on tullut johtavaksi tuomariksi Suomen tärkeimpään sananvapausoikeudenkäyntiin?

 

[Lisäys: Tuomari Mitja Korjakoff puolueellinen afrofani? -videossa Marco de Wit ja Olli Juntunen keskustelevat tästä artikkelista. Jostain syystä videota ei ole mahdollista liittää tähän artikkeliin, mutta se löytyy tästä linkistä.]

[Lisäys 2: Video poistettiin Youtuben toimesta kun se oli muutamassa tunnissa saanut jo parituhatta katselukertaa. Kirjoitin sensuurista artikkelin, jossa on myös palautettu video: Pikasensuroitu video: Tuomari Mitja Korjakoff puolueellinen afrofani? 

 

 

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi

3 thoughts on “Tuomari Mitja Korjakoff puolueellinen afrofani?

  • Author gravatar

   Huh, mikä tapaus. Tämä juttu pitäisi saada mv-lehteen ja muuallekkin jakoon. Eihän tuo voi mitenkään toimia puolueettomasti.

  • Author gravatar

   Sori nyt vaan, mutta ensimmäisenä tuosta kuvasta tulee mieleen kaljuuntuva transu.

   Minulla ei ole mitään niitä vastaan, mutta mietin vain miten sellainen voisi vaikuttaa henkilön toimintaan julkisen vallan käyttäjänä?

   Jotenkin tuntuu siltä, että melko pienet piirit on tähän tapaukseen sotkeentuneet. Katso esim. Elfgrenin harrastukseti tai Iljaa tutkineen posliinin seksilelunettisivuhaut työkoneella

  • Author gravatar

   Kiitos Marcolle arvokkaasta tutkimustyöstä. Näyttäisi että Mitjalla on vieressään sama musta mies kahdessa kuvassa. Nuo kuvat ovat tärkeitä koska ne kertovat Mitjasta jotain mitä valtamedia ei kerro.

   Mielenkiintoista että Janitskinin tuomarina toimii juuri Mitja Korjakoff. Voiko olla sattumaa vai tarkkaan harkittu valinta?

Comments are closed.