Pimittääkö Aamuposti joukkoraiskausta? -video sensuroitu!

 

Hyvinkäällä 27.7.2018 joukko ulkomaalaistaustaisia miehiä joukkoraiskasi nuoren naisen poliisiaseman edessä olevassa metsikössä.

Poliisi tiedotti asiasta vasta kaksi viikkoa myöhemmin 10.8.2018, kun raiskaajat olivat ehkä jo poistuneet maasta.

Aamupostikaan ei ole kovin voimakkaasti reagoinut joukkoraiskaukseen. Päinvastoin. Aamuposti jopa kieltäytyy käyttämästä joukkoraiskaus-sanaa!

Asiasta keskusteltiin tiistai iltana Suomen Kansa Ensin ry:n SKE 8 Youtube-kanavalla ohjelmassa Pimittääkö Aamuposti joukkoraiskausta? (Ks. vanha kuvakaappaus alla. Nyt video on poistettu.)

 

 

Sensuuria osattiin odottaa, koska youtube on poistanut vuoden aikana kymmeniä SKE-videoita ja kokonaisia SKE-kanavia.

Usein SKE-videot on myös osittain sensuroitu niin, ettei niitä voi likettää tai kommentoida. Näin kävi esimerkiksi Pikkuterroristit-ohjelmalle. Siinä keskusteltiin muslimilapsia sisältävien koulujen järjestysongelmista.

 

Kuvassa linkki osittain sensuroituun Youtube-videoon. Video siis vielä katsottavissa.

 

Youtube katsoi Pikkuterroristit-videon liiaksi ”loukkaavan ihmisiä” ja siksi sensuroi sitä.

Pimittääkö Aamuposti joukkoraiskausta? -video sensuroitiin kuitenkin vielä enemmän. Lisäksi sensurointi tapahtui yllättävän nopeasti.

Nähtävästi valtamediaa ei saa kritisoida. Eikä varsinkaan poliisia.

Kyseinen video ja muut sensuroidut videot ovat nähtävissä Suomen Kansa Ensin -sivuilla kohdassa lähetykset.

Videot löytyvät suoraan myös VK:n sivulta Suomen Kansa Ensin.

Itse sensuroitu video on myös nähtävissä tässä alla:

 

Klikkaa kuvaa ja video käynnistyy

 

SKE-lähetykset jatkuvat SKE 9-kanavalla, jossa jatkettiin Hyvinkään joukkoraiskauksen ja islamisaation käsittelyä. SKE aikoo aloittaa islamisaation vastaisen kiertueen, jossa se järjestää mielenilmauksia eniten islamisoituneilla alueilla. Sensuroiko Youtube kohta tämänkin videon?

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi