Tuomari Mitja Korjakoff puolueellinen afrofani? -video pikasensuroitu

Marco de Wit ja Olli Juntunen keskustelivat Marco de Wit 8 -kanavalla artikkelista Tuomari Mitja Korjakoff puolueellinen afrofani?

Video poistettiin Youtuben toimesta kun se oli muutamassa tunnissa saanut jo parituhatta katselukertaa. (Samalla kanavalta poistettiin oikeus tehdä suoria lähetyksiä.)

 

 

 

Youtuben mukaan video on ”sopimaton”.

 

 

Youtube ei suostu yksityiskohtaisesti kertomaan miten video muka rikkoi Youtuben sääntöjä. Sen sijaan Youtube ylimalkaisesti perusteli poistamista häirintä-pykälään vetoamalla.

 

 

Eli jos epäilee tuomaria puolueelliseksi, niin se on sopimatonta häirintää.

Tämä siitä huolimatta, että tuomari Korjakoff on nimenomaan julkisuuden henkilö.

Sekä artikkelissa että sitä käsittelevässä videossa oltiin tarkkoja siitä, ettei Korjakoffin ystäväpiirin nimiä mainittu mitenkään. Lisäksi kaikki käytetyt kuvat olivat julkisia.

Artikkelissa ja videossa ei varmasti ole mitään kunnianloukkauksia tai muita laittomuuksia. Siinä nimenomaan korostetaan tuomarin toiminnan analysointia.

Häirintää tai kiusausta ei voi myöskään olla Korjakoffin mahdollisten äärisuvakki- ja islamistiyhteyksien tutkiminen julkisesti käytettävissä olevilla tiedoilla.

Juuri pakkovaltaa omaavia viranomaisia pitäisi saada tutkia ja kritisoida lain sallimin keinoin, vaikka ne kokisivat sen ”häiritsevänä”.

Aikaisemmin Youtube on poistanut poliisin ja sosiaalityöntekijöiden väärinkäytöksistä kertovia videoitani. Nyt listaan on siis lisätty tuomarikin.

Onneksi kukaan ei voi poistaa itse artikkelia. Se on noin vuorokaudessa saanut jo 4200 lukukertaa.

Lisäys: Suurkiitos tukijoille. Video on nyt palautettu ja nähtävissä sananvapauden sankarin Kim Dotcomin Mega-palvelussa. Klikkaa olla olevaa kuvaa ja pääset pikasensuroituun videoon.

 

Kuvassa linkki pikasensuroituun videoon

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi

1 thought on “Tuomari Mitja Korjakoff puolueellinen afrofani? -video pikasensuroitu

Comments are closed.