Marco de Witin kotisivujen kävijämäärän nousu ja lasku sensuuriviikolla

Turun terrori-iskun muistopäivänä lauantaina 18.8.2018 Marco de Wit joutui Turussa anarkistiterroristien iskun kohteeksi, jossa hän mursi nilkkansa. (Ks. M&M-analyysi.)

TYKS:in leikkausjono oli liian pitkä, joten Marco siirrettiin TAYS:iin. Matkalla Marco kirjoitti mm. selostuksen hyökkäyksestä ja julkaisi videoita, joissa voimakkaasti kritisoi poliisin toimintaa.

Marcon ollessa sairaalassa alkoi viikon kestänyt Louhi Networks Oy:n ja Domainhotellit Oy:n johtama hyökkäys, jossa Marcon kotisivut poistettiin laittomasti peräti kolme kertaa.

Ensin Louhi Networks Oy:n toimitusjohtaja Mikael Kääriäinen johti sensuurioperaatiota.

 

 

Kääriäinen sulki Marcon kotisivut kaksi kertaa, jolloin Marco päätti siirtää kotisivut Domainhotellit Oy:lle.

Seuraavana päivänä Domainhotellit Oy:n toimitusjohtaja Daniel Kivilohkari kuitenkin päätti myös poistaa Marcon (ja vielä pahempaa, Suomen Kansa Ensin ry:n) kotisivut.

 

 

Puhelinsoittokaan ei auttanut.

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

 

Tässä näkyy miten lukijamäärät nousivat, kun Marcon sivut palautettiin ja miten ne romahtivat, kun sivut taas suljettiin.

Nyt sivut on siirretty turvalliseen maahan ja ne toimivat jälleen normaalisti!

 

Marcon kotisivujen marcodewit.fi sivujen vierailijamäärän vaihtelu sensuuriviikolla

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi