WTF/Mitä v***** MV?

 

 

Huom. Tässä jutussa ei sinänsä kritisoida MV:tä kokonaisuudessaan, vaan sen joitain yksittäisiä juttuja.

Tässä jutussa ei myöskään välttämättä kritisoida MV:n päätoimittajaa, koska MV:llä ei ehkä sellaista edes ole tällä hetkellä.

Ja vaikka olisikin päätoimittaja, niin hänen valta on hyvin rajoitettu. MV on nimittäin siitä erikoinen lehti, että siellä toimittajilla näyttää olevan hyvin itsenäinen julkaisuvalta.

Juuri tämän vuoksi tässä jutussa ei kritisoida itse lehteä – joka kokonaisuudessaan on loistava – vaan kritisoidaan voimakkaasti tiettyjä toimittajia.

Tai sitten vain yhtä toimittajaa, koska yksi toimittaja on voinut kirjoitella useamman nimimerkin takaa!

Tämä ongelmatoimittaja ei koskaan tule julkisuuteen, vaan pysyy anonyyminä. Hän ei edes koskaan pyydä anteeksi valhejuttujaan. Päinvastoin. Hän odottelee aina muutaman kuukauden ja sitten iskee taas.

Viimeisen vuoden aikana tämä ongelmatoimittaja onkin iskenyt useamman kerran.

 

1. Mamuvalhe

Viime vuoden joulukuussa ennen tärkeää Suomen Kansa Ensin ry:n (SKE) vuosikokousta MV:n ongelmatoimittaja kirjoitti herjausjutun SKE:n puheenjohtajasta Marco de Witistä.

Se oli kuitenkin niin huonosti kirjoitettu ja täynnä päivänselviä valheita, ettei sitä juuri kukaan ottanut vakavissaan.

Jutussa mm. väitettiin, että Marco on maahanmuuttaja!

Maidan-kanavan suorassa lähetyksessä Marco huvittuneena vastaili MV-jutun valheisiin. Marco mm. esitteli passiaan, jossa syntymäpaikan kohdalla lukee Rauma.

 

VIDEO

 

Kesken tämän suoran lähetyksen MV poisti kyseisen valhejuttunsa. Sen kirjoittaja ei kuitenkaan koskaan pyytänyt anteeksi. Vieläkään ei tiedetä kuka valhejutun kirjoitti, joskin yksi epäilty on.

 

2. Rekisterivalhe

Viime kesänä SKE:n kannatuskorttikeräyksen ollessa kriittisimmillään MV julkaisi yllättävän jutun. Siinä mm. väitettiin, ettei kortteja kannata kerätä, koska puolueeksi rekisteröityminen tuskin onnistuu kuitenkaan.

Jutussa ei ollut minkäänlaisia viitteitä mihinkään, vaan se oli eräänlaista sekavaa tajunnanvirtaa. Sen kirjoittaja itsekin ihmetteli miksi MV sen julkaisi.

Tätä käsiteltiin alla olevassa SKE:n lähetyksessä.

 

 

3. Katuaktivismi

Tänään aamulla klo 7:40 MV julkaisi jutun, jossa voimakkaasti hyökättiin katumielenosoituksia ja yleensäkin katuaktivismia vastaan.

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

Katuaktivismin tuomitseminen on sitäkin omituisempaa, koska MV on vuosia aktiivisesti uutisoinut monenlaisista mielenilmaisuista. Samalla se on myös saanut miljoonia lukukertoja. Monet sen luetuimmat jutut ovat liittyneet mielenosoituksiin.

Mielenosoitukset ovat myös olleet erittäin tehokkaita. Esimerkiksi Itis-, Forssa- ja Maidan-mielenosoitukset saivat valtavasti julkisuutta ja varmasti myös muuttivat suuryritysten ja viranomaisten käytöstä.

Nämä mielenosoitukset myös saivat kymmeniä miljoonia katsontakertoja. Ensimmäistä kertaa kansalaisten ei tarvinnut olla enää valtamedian armoilla. Vaihtoehtomedian ansiosta monet ovatkin kokeneet kansallismielisen heräämisen.

Miksi MV:n ongelmatoimittaja haluaa lopettaa mielenosoitukset ja katuaktivismin juuri nyt kun ne ovat kasvussa ja vaalitkin ovat tulossa?

 

Porin pikamiekkari

Tänään iltapäivällä ongelmatoimittaja täydensi MV-juttuaan liittämällä sen alle seuraavan kuvan Porista ja kysymyksen:

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

Kuva on otettu SKE:n järjestämän Porin mielenosoituksen jälkeen!

Nyt on siis selvää, että mustamaalausjuttu on erityisesti suunnattu SKE:n järjestämää Suomen puolesta -mielenosoituskiertuetta vastaan.

Tämä on yllättävää, koska MV on aiemmin tukenut kiertuetta mm. julkaisemalla etukäteen mielenosoitusmainoksia.

Suomen puolesta -mielenosoituskiertue on viimeisen kuukauden aikana kulkenut jo Lähi-Itä Helsingin Kontulassa, Puhoksella, Itäkeskuksessa ja Meri-Rastilassa.

Mielenosoitukset onnistuivat hyvin. Ne järjestettiin yleiskansallismielisiksi yhteistyössä SKE:n ja Reformin kanssa.

Yleisöä ja julkisuutta tuli erinomaisesti. Erityisesti kiiteltiin kansallismielisten hyvää yhteishenkeä!

Kiertueen mielenosoitukset ovat olleet suosittuja myös Youtubessa ja VK:ssa, joissa niitä on katsottu kymmeniä tuhansia kertoja.

Joka kerta MV mainosti näitä mielenosoituksia voimakkaasti. Se myös julkaisi niiden tapahtumista lukuisia juttuja, joilla on myös ollut suuria lukumääriä.

Tämän takia SKE luuli, että MV mainostaisi myös kiertueen seuraavaa etappia eli Porin mielenosoitusta.

MV ei kuitenkaan mainostanut lainkaan, vaikka kyse oli kiertueen tärkeimmästä mielenosoituksesta. Porissahan arabi murhasi suomalaisen naisen.

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

 

Kiireisen mielenosoitusviikon (keskiviikkona Järvenpää, perjantaina Meri-Rastila ja lauantaina Pori) ja nopean reagoinnin (Porin mielenosoitus julistettiin torstaina) takia järjestäjät eivät olleet ehtineet mainostaa lauantaista Porin mielenosoitusta muuta kuin Facebookissa.

Luonnollisesti SKE:llä ei ole oikeutta vaatia MV:tä mainostamaan Porin mielenosoitusta tai mitään muutakaan mielenosoitusta. SKE ja koko kansallismielinen kenttä on valtavassa kiitollisuudenvelassa MV:lle.

Mutta MV varmasti tietää, että Porin mielenosoitus oli ns. pikamiekkari ja MV:n linjanmuutos tuli yllätyksenä järjestäjille. Näin ollen MV:n ongelmatoimittajan on pakko tietää, että Porin mielenosoitusta ei ehditty mainostaa itse porilaisille juuri ollenkaan.

On siis tahallista harhaanjohtamista mustamaalata tämän päiväistä Porin mielenosoitusta julkaisemalla kuva mielenosoituksen jälkeisestä tyhjästä torista!

MV:n jutussa ei myöskään kerrottu, että mielenosoituksen aikana oli myrsky ja kaatosade!

Sateen takia monet mielenosoitusta seuraavat ihmiset olivat torin toisella puolella olevan katoksen alla. Puheet kuuluivat sinne erillisistä katoksen alla olevista kaiuttimista.

Mielenosoituksen jälkeen osa mielenosoittajista kulki porilaisen Matti Loimupalon johdolla murhapaikan vieressä olevaan Itäpuistoon, jossa järjestettiin hiljainen hetki ja laskettiin kynttilät.

 

 

Kaikki tämä myös näkyy neljän striimaajan videokanavilta: Matti Loimupalo, Seppo Trahagen, Olli Hakala ja Marco de Wit 9.

MV:n juttu antoi siis täysin väärän käsityksen koko mielenosoituksesta ja yleensäkin mielenosoituskiertueesta. Kysymys kuuluukin miksi?

 

Hyökkäysten ajoitus

Sattumaa tai ei, niin nämä MV:n ongelmatoimittajan valheet ja hyökkäykset SKE:tä kohtaan ovat tulleet aina SKE:n käännekohtien aikaan. Eli aina kun hyökkäys eniten satuttaa SKE:tä.

Lisäksi hyökkäyksiä näyttää voimistavan se, että Marco on usein kritisoinut persuja kritiikittömyydestä poliisivaltiokehitystä kohtaan. Kahtena suurena kysymyksenä on ollut PVL:n kieltäminen ja tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketin hyväksyminen.

Marco on kysynyt miksi jotkut kansallismieliset ja varsinkin jotkut persut tieten tahtoen haluavat antaa enemmän valtaa kansallismielisten vainoojalle eli polpolle.

Miksi juuri ketään kansallismielistä ei kauhistuta, että persut näyttävät olevan hyväksymässä vuosikymmenen vaarallisimman lakipaketin?

Tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketti sisältää mm. urkintalain. Sillä tuhotaan perustuslaillinen yksityisyyden suoja, kuten kirje- ja puhelinsalaisuus!

 

Kuvassa linkki Taloussanomien juttuun

 

Tiedustelulakipaketti antaa valtavasti lisää valtaa polpolle eli poliittiselle poliisille. Tästä on myös Snowden varoittanut suomalaisia.

Onkin hyvin epäilyttävää, että tästä huolimatta monet kansallismieliset kannattavat lakipakettia tai eivät ainakaan kovasti vastusta.

Vaihtoehtomediakin on ollut omituisen hiljaa, vaikka viimeistään tässä vaiheessa sen pitäisi kirkua vastalauseita!

Vain SKE on yrittänyt aktiivisesti vastustaa poliisivaltiolakipakettia.

 

Hyökkäysten motiivi

Ihmisten motiiveista ei kuitenkaan voi koskaan olla varma. Motiiveja on vaikea todistaa.

Mitään varmaa tietoa ei ole siitä miksi MV:n ongelmatoimittaja kerta toisensa jälkeen haluaa sabotoida kansallismielistä aktivismia ja varsinkin SKE:tä.

Motiiveja voi myös olla monenlaisia: Kateudesta ja katkeruudesta myyräilyyn ja poliittiseen kilpailuun.

Lopullinen selvyys saadaan vasta sitten, kun kyseinen toimittaja tai toimittajat kirjoittavat omalla nimellään ja paljastavat puoluekirjansa.

Oli miten oli, niin yksi asia on varma. SKE ei luovuta eikä lopeta. Päinvastoin. Vauhti vain kiihtyy ja mielenosoituskiertue vain laajenee.

Vaaleihin on enää noin puoli vuotta. Nyt jos koskaan sekä katutoiminnan että vaihtoehtomedian on aktivoiduttava puolustamaan suomalaisia!

 

 

 

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi