Poliisireksi Kimmo Himbergiä kritisoivia videoita sensuroidaan!

Kirjoitin artikkelin Poliisireksi Kimmo Himberg rasisti?

Kerroin artikkelista Youtube-videossani, mutta Youtube poisti sen.

Julkaisin videon uudestaan Venäjän Facebookissa eli VK:ssa. Video pitäisi näkyä, vaikka ei omaakaan VK-tiliä.

 

Kuvaa klikkaamalla videosivulle

 

Myöhemmin olen saanut tietää Himbergin edeltäjänä eli poliisiammattikorkeakoulun rehtorina olleen nykyisen poliisiylijohtajan Seppo Kolehmaisen.

Kolehmainen ja Himberg ovat jo vuosia olleet kansallismielisyyden vastaisella ristiretkellä ja näkevät rasismia kaikkialla. He ovat noitavainoillaan valmiita tuhoamaan jopa poliisin.

 

Linkki juttuun

 

Poliisisiat tai sika-asiakkaatartikkelissani ja Saako poliisireksi Kimmo Himbergiä kritisoida -videossani käsittelen enemmän Himbergin ja Kolehmaisen yhteistä kansallismielisyyden vastaista kampanjaa.

Artikkelia poliisi ei pysty poistamaan, mutta taatusti yrittävät taas poistaa videon Youtubesta. Samalla poistuisi suoralähetysoikeuteni jo kuudetta kertaa.

Otin siis videon pois Youtubesta ja siirsin VK:seen. Siellä poliisin käskyt eivät tehoa. Videoon pääsee klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

 

Kuvaa klikkaamalla pääsee videoon

 

 

 

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi

1 thought on “Poliisireksi Kimmo Himbergiä kritisoivia videoita sensuroidaan!

Comments are closed.