Rikosilmoitus poliisin ja kurdimielenosoituksen väkivaltaisuudesta

RIKOSILMOITUS

(Laajempi versio.)

Keskiviikkona 23.5.2018 Tampereella oli jälleen kurdimielenosoitus, jossa vastustettiin turvapaikanhakijoiden palautuksia.

Mielenosoituksessa näytti olevan Antifan ja PKK:n väkeä, jotka monet maat luokittelevat terroristeiksi.

 

Linkki englanninkieliseen juttuun

Suomen poliisilla on kuitenkin päinvastainen asenne.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen ja poliisiammattikorkeakoulun rehtorin Kimmo Himbergin johdolla poliiseja opetetaan ja koulutetaan näkemään kansallismieliset uhkana, ei äärivasemmistolaiset.

Varsinkin EET-poliisit eli ennalta ehkäisevän yksikön poliisineuvottelijat yrittävät luoda mahdollisimman hyvät suhteet väkivaltaisiin anarkisteihin ja äärimuslimeihin.

EET-poliisit pyrkivät myös luomaan maahanmuuttajanuorille ohituskaistoja poliisikouluun, jotta Suomen poliisi tulisi ”monikulttuurisemmaksi”.

Kuvassa linkki juttuun

Tämä on sitä Ruotsin mallia.

EET-strategiana on halata terroristit kilteiksi.

Lisäksi näin poliisit saavat joitain vasikoita, kunhan katsovat näiden rikoksia sormiensa läpi.

Kaikkialla maailmassa EET-strategia on epäonnistunut täydellisesti. Silti sitä tuodaan kovalla voimalla Suomeenkin.

EET-ylikomisario Jari Taponen ja murhaava esikuva. Kuvassa linkki juttuun.

Tampereen kurdimielenosoituksen järjestivät samat tahot, jotka ovat järjestäneet aikaisempia laittomia ja väkivaltaisia mielenosoituksia.

Tästä huolimatta poliisi jälleen salli heidän mielenosoituksen ydinkeskustassa ja antoi mielenosoittajille käytännössä vapaat kädet.

Kurdimielenosoitus alkoi Migrin edessä. Minä ja Mari Kosonen kuvasimme mielenosoitusta vieressä olevan ravintolan terassilta. Näin kukaan ei voinut väittää meidän häiritsevän mielenosoitusta.

Tästä huolimatta mielenosoittajat jatkuvasti häiritsivät meitä ja yrittivät estää kuvaamisen. Pyysimme poliisilta useaan kertaan apua, mutta poliisit kieltäytyivät tekemästä mitään.

Uskomattominta oli, että kurdimielenosoituksen aluetta ei rajattu poliisinauhoilla, vaan sen annettiin jostain syystä levittäytyä jalankulkutielle suojateiden eteen.

Tämän jälkeen mielenosoittajien sallittiin marssia keskustassa keskellä tietä pahimpaan ruuhka-aikaan klo 16-17.

Tämä kaikki näkyy videostamme.

 

Marssilla poliisi myös poikkeuksellisesti salli mielenosoittajien levittäytyvän jalkakäytäville mm. jakamaan esitteitään. Näin hyökkääjäkin pystyi yllättämään minut.

Marssin saapuessa Lidlin kohdalle kuvasin toiselta puolelta tietä kurdien mielenosoitusmarssia, kun mielenosoitusjoukosta tullut mies yllättäen selkäni takaa hyökkäsi kimppuuni.

Tämä näkyy videoni lopusta. Katso videoni viimeinen minuutti.

 

MV-media sai nopeasti selville hyökkääjän henkilöllisyyden.

 

Kuvassa linkki MV-juttuun

Kännykkäni lensi hyökkäyksen iskun voimasta pari metriä ja katosi ihmisjoukkoon.

Estin hyökkääjän pakenemisen ottamalla tämän hupusta kiinni ja samalla viittoilin lähellä olevaa poliisia, joka tulikin nopeasti paikalle.

Samalla toinen mielenosoituksesta tullut ponihäntäinen anarkisti hyökkäsi kimppuuni juoksemalla päin selkääni ja nappaamalla kännystickini.  (En tiedä miksi. Siinä ei ollut enää kännyä.)

Lisäksi kolmaskin mielenosoituksesta tullut henkilö löi minua selkään. Hänellä oli valkoinen paita ja musta hattu.

Samaan aikaan kakkoshyökkääjä jatkoi ryntäystään yrittämällä hyökätä toisen kuvaajan, Olli Heikkilän kimppuun.

Poliisi ehti kuitenkin tulla väliin ja otti kakkoshyökkääjän kiinni.

Tämä ei kuitenkaan luovuttanut, vaan kamppaili pitkään poliisin kanssa yrittäen karata takaisin mielenosoitukseen valkopaitaisen kolmoshyökkääjän avustuksella.

Tämä kaikki näkyy Teemu Jussilan lyhyessä videopätkässä.

Poliisin kamppaillessa hyökkääjien kanssa minä siirryin pois tieltä kauemmas Lidlin oven eteen ja sen vieressä olevan kaiteen taakse yhden poliisin viereen.

En siis osallistunut mielenosoittajien ja poliisien väliseen tappeluun.

Kamppaillessaan kakkos- ja kolmoshyökkääjien kanssa poliisi päästi alkuperäisen ensimmäisen hyökkääjän karkaamaan. Hän tai joku muu mielenosoittaja vei kännykkäni ja sen varavirtalähteen.

Olli Heikkilän videon kohdassa 51:50 näkyy kuinka kolmoshyökkääjä nostaa jotain maasta jutellessaan poliisien kanssa.

Onko se kännykkäni? Ottaako poliisi sen vai antaako hyökkäjän pitää sen?

Tilanteen rauhoituttua poliisi pyysi minua keskustelemaan Lidlin aulaan tapahtumista. Kerroin poliisimiehelle kuvanneeni rauhallisesti, kun kolme mielenosoittajaa hyökkäsi kimppuuni, jolloin puhelimeni putosi maahan ja katosi.

Selostaessani tapahtumia paikalle tuli toinen poliisimies, joka saman tien ilmoitti, että minut viedään putkaan.

Hämmästyin suuresti, koska tällä kertaa minun ja poliisin välillä ei ollut mitään suukopua, tms. Päinvastoin. Minulle ensimmäisenä puhumaan tullut poliisi käyttäytyi asiallisesti ja keskustelimme rauhassa.

Minun kiinniotolle ei ollut yhtään mitään syytä. Sen sijaan, että poliisit ottaisivat kiinni kaikki hyökkääjät ja auttaisivat minua saamaan puhelimeni takaisin, niin he vievät minut eli uhrin putkaan!

Tiesin kyllä, että jotkut Tampereen poliisit eivät minusta pidä, koska olen heitä usein kritisoinut ja mm. vaadin heidän pitävän lain edellyttämiä nimilappuja.

Olen myös tehnyt lukuisia videoita poliisin politisoitumisesta.

Suomen Kansa Ensin puheenjohtajana olen myös syyttänyt poliisia haluttomuudesta käyttää haalarikameroita sekä vaatinut totuuskomissiota tutkimaan virkamiesten korruptiota.

Vielä vähemmän minusta pitävät poliisijohto ja EET-poliisit, koska olen syyttänyt heidän vähättelevän islamisaation vaaroja sekä terroriin syyllistyneiden organisaatioiden, kuten PKK:n ja Antifan toimintaa.

Vaikka olinkin hyökkäyksen uhri, niin tietäen Tampereen poliisin asenteen pelkäsin EET-poliisien syyllistävän minua pelkästä paikalla olosta ja antavan minulle poistumiskäskyn.

En kuitenkaan voinut kuvitellakaan, että minut viedään putkaan!

Poliisi ei halunnut selittää tai muuten keskustella asiasta, vaan alkoi viemään minua kohti poliisimaijaa.

Tällöin menin istumaan maahan ja sanoin harjoittavani passiivista Gandhilaista vastarintaa poliisin laittomalle mielivallalle.

Neuvottelija-lappuja selässään pitäneet (EET-?)poliisit eivät tästä pitäneet, vaan alkoivat vääntelemään minua, kolauttivat pääni ja tulivat päälleni sen sijaan, että olisivat rauhallisesti nostaneet minut poliisiautoon.

Tämä kaikki näkyy Olli Heikkilän videosta alkaen kohdasta 52 minuuttia.

 

 

Heikkilän video on jo kerran poistettu Youtubesta. Video löytyy kuitenkin myös D-livestä täältä.

Huusin poliiseille moneen kertaan, että polveni oli talvella murtunut ja olin päässyt vasta keväällä kyynärsauvoista.

Tästä huolimatta poliisi moneen kertaan tahallaan painoi polviani.

 

Kannettuaan minut poliisiautoon he pudottivat minut sen eteen kovaotteisesti, vaikka olin koko ajan varoittanut polvestani.

Poliisi syytti minua filmauksesta.

Yksi poliiseista (muistaakseni kaljupäinen) sanoi, että voin lopettaa filmauksen nyt kun minua ei enää videoida.

Saavuttuani poliisiasemalle Nykänen-niminen poliisi suhtautui polvivammaani hyvin välinpitämättömästi ja hoputti minua ulos maijasta, vaikka toistuvasti sanoin polvieni olevan heikkona.

Minut laitettiin putkaan. Pyynnöistä huolimatta en saanut peittoa, vaikka sitä pyysin. Minulla oli vain lyhythihainen paita.

 

 

Pahinta on, että tämä kaikki on tapahtunut aiemminkin.

Pari kuukautta aikaisemmin 14.3.2018 Tampereen kurdimielenosoitusmarssista oli hyökätty minun ja muiden rauhallisten kuvaajien ja yleisön kimppuun.

Tästäkin on video, jossa näkyy miten mielenosoittaja heittelee yleisön joukkoon kiviä tai jääkokkareita.

Minua osui käteen suurella voimalla. Jos olisi osunut jalkakäytävällä kävelevän lapsen päähän, niin tämä olisi voinut kuolla.

Silloinkin Tampereen poliisi vei meidät uhrit putkaan. Ja sillä kerralla myös Olli Heikkilän, joka oli vain kuvannut miten meidän kimppuun hyökättiin!

 

 

Eilen minua pidettiin putkassa lyhyemmän ajan.

Minut vietiin putkasta suoraan kuulusteluhuoneeseen. Paikalla oli kuulustelijana blondi nuori nainen eli muistaakseni vanhempi konstaapeli Lotta Tuominen.

Paikalla oli todistajana toinen poliisi.

Ihmettelin poliisin toimintaa. Kysyin eikö minulla ole oikeutta asianajajaan. Lopulta poliisi myönsi minulla olevan oikeuden asianajajaan.

Jos en olisi itse asianajajaa vaatinut, niin olisivat minua kuulustelleet ilman asianajajaa.

Asianajaja ei ehtinyt tulla samana iltana paikalle, joten sovittiin kuulustelun olevan myöhemmin.

Minut vietiin takaisin putkaan, josta pääsin illalla.

Tämän jälkeen menin ensiapuun, jossa minulla todettiin useita vammoja, jotka olivat syntyneet sekä mielenosoittajien että poliisin toimesta.

Mielestäni sen enempää kurdimielenosoittajien, anarkistien kuin poliisinkaan toiminta ei ollut laillista.

Pahinta on, että kurdien mielenosoitus taas vaaransi kansalaisten turvallisuuden.

Vaarantaako EET-poliisi kansalaisten turvallisuuden säilyttääkseen hyvät suhteensa väkivaltaisiin anarkisti- ja maahanmuuttajavasikoihinsa?

Pyritäänkö minua ja muita kansallismielisiä demonisoimaan samalla, kun maahanmuuttajien ja anarkistien laittomuuksia vähätellään?

Onko Ruotsin malli tullut jäädäkseen?

 

[Lisäys: Poliisi soitti ja kertoi, että minua kuulustellaan sekä asianomistajana että epäiltynä.
Lisäys:
Tampereen Aamulehti ei suostu kertomaan lukijoilleen edes sitä, että kurdimielenosoitus muuttui väkivaltaiseksi ja sieltä tulleet hyökkääjät painivat poliisin kanssa.

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi

6 thoughts on “Rikosilmoitus poliisin ja kurdimielenosoituksen väkivaltaisuudesta

  • Author gravatar

   Ollin videolta kohdasta 51:27 näkee miten eka hyökkääjä potkaisee kännykkäsi kauemmaksi, jotta voi sen myöhemmin noukkia talteen itselleen. Se varavirtalähde lentää myös miekkariporukan luokse sillä hetkellä kun poliisi taklaa kakkoshyökkääjän. Myös kuvauskeppi lentää siinä samassa.
   Poliisi ei yrittänytkään saada varastettua omaisuutta takaisin vaan pikemminkin esti sinua saamasta niitä. Samaten he päästivät kännykän varastaneen henkilön menemään ilman että olisivat tehneet asialle yhtään mitään.
   Koko mielenosoitus hoidettiin poliisin toimesta surkeasti. Vain muutama poliisi partioimassa ja mielenosoittajia ei rajattu millään tavalla vaan niiden annettiin palloilla missä vain jakamassa lappuja ja vihakuvaamassa naamioituneena.

  • Author gravatar

   ”Vaarantaako EET-poliisi kansalaisten turvallisuuden säilyttääkseen hyvät suhteensa väkivaltaisiin anarkisti- ja maahanmuuttajavasikoihinsa?

   Pyritäänkö minua ja muita kansallismielisiä demonisoimaan samalla, kun maahanmuuttajien ja anarkistien laittomuuksia vähätellään?”

   Juuri tuostahan hommassa on kyse. Poliisi ei uskalla provosoida ketään muita kuin teitä, koska teistä ei ole heille vastusta, kun ette polta autoja tai puukota ketään.
   Heillä on suorat ohjeet miten toimia, yksi ohjeista on anarkistien nuoleskelu.

  • Author gravatar

   Katsoin Arto Laudin videon tänään, missä hän analysoi Tampereen tapahtumia ja mielestäni tämä alkaa näyttämään juuri siltä, mitä Lauri kertoi. Aivan järkyttävää toimintaa poliisilta. Arvostan suuresti teidän rohkeuttanne, kun olette paikalla kuvaamassa näitä tapahtumia, kuten myös Olli Heikkilää. Tsemppiä ja jaksamista teille.

  • Author gravatar

   todella törkeää toimintaa, en ole poliittisesti kannallasi, mutta tuollainen toiminta ei kuulu vapaaseen länsimaiseen yhteiskuntaan.

  • Author gravatar

   Koeta jaksaa Marco,me tulemme vielä samkpin joukoin sinua auttamaan, jokainen asiaton poliisi tulee saamaan tuomion.

  • Author gravatar

   Iltalehti kertoo 28.5.2018
   ”Lastensuojelu usutettiin vuoden homoksi valitun Tuure Boeliuksen kotiin – ”Olisi tärkeää, että ilmoituksia ei tehtäisi kiusaamistarkoituksessa””
   ”Lastensuojeluilmoitus ei johda automaattisesti lastensuojelun tarpeen selvittämiseen, vaan lastensuojelussa voidaan myös todeta ilmoituksen olevan luonteeltaan sellainen, ettei lastensuojelun tukitoimia tarvita, Malja kertoo.”

   Ilmeisesti vaikuttaa poliittinen suuntaus siinä missä seksuaalinenkin, siihen onko lastensuojelu sossun mukaan tarpeen.

Comments are closed.