Rikosilmoitus konstaapeli Järvisestä. Päästi anarkistihyökkääjän karkuun!

 

Turun terrori-iskun muistopäivänä lauantaina 18.8.2018 Marco de Wit joutui Turussa anarkistiterroristien iskun kohteeksi, jossa hän mursi nilkkansa.

Poliisia ei isku ole juuri kiinnostanut, vaan Marcon ja Marin on itse pitänyt yrittää löytää anarkistihyökkääjät.

Poliisin välinpitämättömyyden takia väkivaltaiset anarkistit ovatkin vapaasti saaneet jatkaa laitonta toimintaansa!

Tiistaina 28.8.2018 anarkistit järjestivät Helsingissä, Tampereella ja Turussa mielenosoitukset Ruotsin poliisin pidättämien väkivaltaisten anarkistien puolesta.

Marco ja Mari olivat kuvaamassa Tampereen mielenosoitusta. Marco ihmetteli miksi Tampereen poliisi jälleen antoi vaarallisille anarkisteille täysin vapaat kädet uhkailla ihmisiä ja sekoittaa liikenteen.

 

 

Marcon kuvatessa mielenosoitusta Mari Kosonen huomasi mielenosoittajien joukossa naisen, joka oli yhdessä vähintään viiden muun anarkistin kanssa järjestänyt Marcon pyörätuolikuntoon.

Nainen oli Turussa varastanut Marcon MV-lippiksen. Näin takaa-ajoon lähtenyt Marco saatiin houkuteltua alueelle, jossa hänet toisten anarkistien toimesta kaadettiin hengenvaarallisesti täydessä vauhdissa mukulakivetykselle.

Marco vahingoittui pahasti ja mm. nilkka murtui.

 

Kuvakaappaus videosta

 

Marco meni kertomaan asiasta poliiseille ja pyysi heitä joko ottamaan naisen kiinni tai edes ottamaan ylös hänen nimensä.

Poliisit eivät kuitenkaan suostuneet nousemaan autostaan!

Konstaapeli Järvinen ei suostunut edes puhumaan Marcon kanssa niin kauan kuin tämä jatkoi kuvaamista!

Marco vakuutti kuvaavansa toiseen suuntaan, mutta tämäkään ei riittänyt Järviselle. Hän laittoi ikkunan kiinni ja kieltäytyi puhumasta Marcolle.

 

Vanhempi konstaapeli – tai peräti ylikonstaapeli Järvinen

 

Todettakoon, että kuvaaminen julkisella paikalla on perustuslaillinen oikeus. Poliisilla ei ole oikeutta vaatia kuvaamisen lopettamista puhumattakaan, että asettaa sen ennakkoehdoksi työnsä tekemiselle.

Lisäksi kuvaaminen oli tilanteessa erityisen välttämätöntä, koska mielenosoittajien joukossa näytti olevan useampia Turun anarkistihyökkäykseen osallistuneita. Mitä pitempään kuvasi sitä enemmän sai todistusaineistoa.

Lisäksi kuvaaminen vähentää anarkistihyökkäyksen riskiä. Jos striimin katkaisee, niin kestää kauan saada se uudelleen päälle.

Tarvittaessa Marco olisi voinut mykistää kännykameran mikrofonin tai Mari olisi voinut viedä kännykameran kauemmaksi. Konstaapeli Järvinen ei kuitenkaan halunnut edes neuvotella asiasta. Hän kieltäytyi kaikesta keskustelusta.

Tämä siitä huolimatta, että Marco oli pyörätuolissa.

Itse asiassa konstaapeli Järviselle oli jo aiemmin kerrottu Marcon joutuneen pyörätuoliin nimenomaan anarkistihyökkäyksen takia.

Ja nyt konstaapeli Järvinen kieltäytyi ottamasta kiinni anarkistia, joka oli ollut mukana järjestämässä Marcoa pyörätuoliin!

Vähintäänkin poliisin olisi pitänyt puhutella Marin ja Marcon tunnistamaa naista ja ottaa hänen nimensä ylös.

Poliisiauto kuitenkin poistui ja jätti Marin ja pyörätuolissa olevan Marcon yksin anarkistien kanssa!

 

 

Todennäköisesti poliisiautossa oli kamera päällä eli poliisilla on hyvä kuva naisesta. Toisaalta poliisilla on varmasti hyvät kuvat jo alkuperäisestä Turun hyökkäyksestä.

Väkivaltaisia anarkisteja ei ole paljoa. Poliisi varmasti tietää kaikken hyökkääjien henkilöllisyyden.

Poliisin pitäisi myös tietää, että poliittisen yhdistyksen puheenjohtajan vainoaminen on poliittisten toimintavapauksien rajoittamista. Se on laissa ankarasti rangaistu.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Jostain syystä poliisia ei kuitenkaan taaskaan kiinnosta ottaa kiinni Maria ja Marcoa vainoavia anarkisteja. Ei vaikka he syyllistyivät koordinoituun väkivaltaiseen hyökkäykseen Marcoa eli Suomen Kansa Ensin ry:n puheenjohtajaa vastaan.

Tai ehkä juuri siksi. Marco on pitkään voimakkaasti kritisoinut varsinkin EET-poliiseja ja niitä Tampereen poliisiammattikorkeakoulussa kouluttavaa ääripolitisoitunutta poliisirehtori Kimmo Himbergiä.

 

Poliisireksi Kimmo Himberg. Poliisikouluun ei enää pääse, jos on maahanmuuttokriittinen. (Kuvassa linkki Apu-lehden juttuun.)

 

Jos kansallismieliset olisivat pahoinpidelleet vasemmistolaisen tai maahanmuuttajataustaisen poliitikon pyörätuolikuntoon, niin poliisi ja valtamedia olisivat varmasti hälytystilassa.

Syylliset olisi löydetty jo aikoja sitten. Poliisi ja valtamedia tuomitsisi suureen ääneen rasistisen terrorin.

Kansallismielisen poliitikon pahoinpiteleminen pyörätuolikuntoon ei kuitenkaan ole niin vakavaa.

Mitä menee vihakuvailemaan mielenosoituksia – ja epäpäteviä politisoituneita poliiseja!

Vanha sanonta pätee edelleen: Poliisi kostaa aina.

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi