Poliisi häiriköi anarkistien kanssa Jyväskylässä!

 

Jyväskylän ydinkeskustan kävelykadun Kompassi-aukiolla järjestettiin eilen lauantaina kaksi mielenilmaisua.

Ensin oli persujen tapahtuma, jossa olivat puhumassa sekä Jussi Halla-aho että Teuvo Hakkarainen.

 

 

Heti persujen tapahtuman jälkeen alkoi Suomen Kansa Ensin -yhdistyksen järjestämä Ei Suomea koko maailman sosiaalitoimistoksi! -mielenilmaisu.

 

 

 

Ei Suomea koko maailman sosiaalitoimistoksi! -mielenilmaisun jälkeen ilmestyi paikalle rikoskonstaapeli Jouko Meriläinen.

Marco de Wit ja Mari Kosonen olivat juuri pakanneet miekkarikamansa autoonsa ja lähtemässä Jyväskylän keskustan Kompassilta, kun rikoskonstaapeli Meriläinen tuli puhumaan heille.

Meriläinen kysyi, että kuka oli Ei Suomea koko maailman sosiaalitoimistoksi! -mielenilmaisun pääjärjestäjänä, jolloin Marco yritti ohjata häntä SKE:n Keski-Suomen piirin puheenjohtajan, Riikka Salmen luokse.

Meriläinen halusi kuitenkin välttämättä puhua Marcon kanssa.

 

Rikoskonstaapeli Jouko Meriläinen ja Marco de Wit Make Finland Safe Again -lippalakissa.

 

Marco luuli Meriläisen haluavan puhua mielenilmaisua useita kertoja häiriköinneistä anarkisteista.

Marco kertoi Meriläiselle olleen onni onnettomuudessa, etteivät anarkistit sentään hyökänneet mielenilmaisun kimppuun fyysisesti, kuten on tapahtunut monta kertaa aiemmin.

Marcon yllätykseksi tähän konstaapeli Meriläinen kommentoi, että ”olettehan tekin niitä ääripäitä”!

Konstaapelin mielestä meidän puheemme ovat niin kovia, että ne yllyttävät anarkisteja hyökkäämään kimppuumme!

Konstaapelin mielestä puheemme olivat valitettavia ja mahdollisesti jopa rikollisia!

Marco järkyttyi rikoskonstaapeli Meriläisen syytöksistä ja asenteesta.

Luonnollisesti paikalla olevien konstaapelien tehtävänä EI ole arvioida mielenilmaisijoiden puheita ja asenteita, vaan puolustaa heidän perustuslaillista oikeuttaan järjestää mielenilmaisu.

Toiseksi, kyse oli pelkästä konstaapelista, jolla ei asemansakaan puolesta ollut mitään valtuuksia kyseenalaistaa mielenilmaisua ja alkaa syyttelemään mielenilmaisijoita. Meriläisen nimenomainen ja ainoa tehtävä oli suojella mielenilmaisua ja ihmisten oikeutta puhua rauhassa kansanmikkiin ilman, että joku anarkisti yrittää sitä estää tai häiritä.

Meriläinen ei kuitenkaan pitänyt ongelmana niinkään anarkistien häiriköintiä kuin rauhanomaisesti käyttäytyneiden kansallismielisten puheita!

Meriläinen ilmestyi syyttelemään kansallismielisiä vasta kun mielenilmaisu oli jo ohi. Johtuiko tämä siitä, että tällöin kaikki kamerat olivat kiinni?

Meriläinen syytteli Marcoa ja Maria niin törkeästi, että lopulta Mari vaivihkaa laittoi suoran Youtube-lähetyksen käyntiin.

Alla olevassa videossa näkyy siis vain keskustelun loppuosa. Siinä Meriläinen myöntää kutsuneensa rauhanomaisia kansallismielisiä mielenilmaisijoita ääriainekseksi.

 

 

Meriläisen toiminnasta teki vielä pahempaa se, ettei poliisi edes yrittänyt suojella Suomen Kansa Ensin järjestämän tapahtuman mielenilmaisijoita, vaan ainoastaan syyllistää ja häiritä.

Persujen tapahtumassa poliisiauto oli koko ajan paikalla. SKE:n järjestämä mielenilmaisu alkoi heti persujen tapahtuman jälkeen, mutta saman tien poliisi katosi ja jätti mielenilmaisijat yksin anarkistihäiriköiden kanssa.

Poliisi kävi vain kerran kääntymässä mielenilmaisumme aikana, mutta silloinkin vain ystävällisesti jutustelemassa häiriköineiden anarkistien kanssa! (Tämä näkyy myös videolla.)

Vaikka Marco de Wit pyysi poliisilta suojelusta mahdollisia anarkistihyökkäyksiä vastaan, niin siitä huolimatta poliisit poistuivat paikalta!

Poliisi jättää mielenilmaisijat yksin

 

Poliisin poistuttua paikalle ilmestyikin aiemman mielenilmaisumme kimppuun hyökännyt anarkisti.

 

Anarkistirikollinen

 

Tuomakseksi itsensä esitellyt anarkisti on rikollinen sabotääri, joka pyrkii systemaattisesti estämään kansallismielisiä mielenilmauksia. Nähtävästi hän toimii terroristeja suojelevan Vasemmistoliiton tuella.

Tässä MV-lehden aikanaan julkaisema artikkeli, jossa todistetaan Tuomaksen sabotoineen Suomi Ensin -yhdistyksen 2016 järjestämää Itis 2 -mielenilmaisua.

 

Sabotääri jäi kiinni itse teossa. Jälleen poliisi vähätteli sabotaasia. (Klikkaa kuvaa ja pääset artikkellin.)

 

Ikävä kyllä yllä olevassa MV-lehden jutussa eivät videot toimi. Tämä johtuu siitä, että Youtube on ne poistanut. Jopa pelkkien kuvaajien Youtube-kanavia poistetaan ”vihakuvaamisesta”.

Itse asiassa poliisi on jo kuullustellut useampia kansallismielisiä kuvaajia ”vihakuvaamisesta”, kuten Olli Heikkilää, Kemputinia ja Pertti Nykästä.

Myös Marco de Witin kanavia on poistettu ja jäädytetty. Hän on kuitenkin uudestaan julkaissut Youtuben poistaman videon, jossa näkyy Itis II:en sabotaasi.

 

Tässä Kemputinin videossa näkyy sabotääri selvemmin. Itiksessäkin hän yritti päästä puhumaan.

 

Kuvassa linkki VK-sivuston videoon, koska Kemputinin videoita poistettu youtubesta

 

 

Poliisit toistuvasti vähättelevät kansallismielisiin kohdistuvaa sabotaasia

Tuomas-anarkistin tapana on siis soluttautua kansallismielisten joukkoon ja sitten aloittaa sabotaasi.

Eilisessäkin mielenilmaisussa Tuomas-anarkisti liikuskeli kansallismielisten joukossa ja halusi päästä puhumaan.

Tuomas kuitenkin tunnistettiin ja pyydettiin poistumaan. Sitä hän ei ensin suostunut tekemään. Hän poistui vasta kun SKE:n hallituksen jäsen Aki Hemmilä sitä häneltä monta kertaa tiukasti vaati.

 

 

Poliisit loistivat poissaolollaan.

Tämä siitä huolimatta, että Sisä-Suomen poliisit ja varsinkin kenttäjohtaja varmasti tietää suvakkien ja anarkistien usein hyökänneen Suomen Kansa Ensin aktivistien ja mielenilmaisujen kimppuun. Itse asiassa juuri näin kävi Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella Tampereella vain pari kuukautta aiemmin.

Poliisi usein kieltää kansallismielisiä mielenilmaisuja vedotan anarkistien ja ääri-islamistien taholta tulevaan väkivaltaiseen uhkaan, mutta silti poliisi edelleen kieltäytyy asianmukaisesti suojaamasta mielenilmaisujamme. Onko tämä kaksoisstandardi tarkoituksellista ja suunnitelmallista, kuten on paljon epäilty.

Eilenkin poliisipartio palasi takaisin mielenilmaisuun vasta sen loppupuolella ja silloinkin vain valittamaan mielenilmaisijoiden olevan ”ääripäitä”.

Ikävää, että politisoituminen on Jyväskylän poliisissakin mennyt näin pitkälle.

Toisaalta Jyväskylän poliisin toiminta ei ollut yllätys. Jo viime kesänä Jyväskylän poliisi antoi anarkistien häiriköidä Marco de Witin johtamaa kansallismielistä poliittista tapahtumaa.

Anarkistit soittivat korttikeräyspaikan lähellä törkeää pilkkalaulua, jossa toistui vain yksi herjaava lause. Sen soitua yli puoli tuntia kutsuttiin poliisit paikalle.

Poliisipartio kuitenkin antoi pilkkalaulun soiton jatkua.

Onneksi poliisin törkeä toiminta saatiin silloinkin videoitua.

 

 

Jokaisen poliisin pitäisi ymmärtää, että heidän tehtävänään on puolustaa mielenilmaisijoiden puhe- ja kokoontumisoikeutta sekä näiden poliittista toimintavapautta, vaikka olisikin mielenilmaisijoiden kanssa eri mieltä.

Erityisen tärkeää se on, kun on kyse poliittisesta tapahtumasta, jossa kerätään puolueelle kannattajakortteja ja esitetään poliittisia hallituksen vastaisia mielipiteitä.

Vai onko hallituksen vastaisuus ja varsinkin ”Kansallisen” (lue nykyään globalistisen) Kokoomuksen tuomitseminen maanpetturipuolueena jo ”vihapuhetta”? Lähes koko poliisijohtohan on kokoomuslaisia maanpettureita.

Vai onko MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin sananvapauden puolustaminen mielenilmaisuissa jo ”viharikos”?

Antaako politisoitunut poliisijohto ja sen perustama ennaltaehkäisevä EET-poliisiyksikkö anarkistien ja äärimuslimien tehdä ns. likaisen työn eli häiritä kansallismielisiä?

Näinhän tapahtuu jo Ruotsissa, jossa poliisi käyttää anarkisti- ja muslimivasikoitaan kansallismielisten systemaattiseen häiritsemiseen.

Paljon on epäilty, että Ruotsin malli on tässäkin mielessä tullut Suomeen.

Klikkaa kuvaa ja lue juttu

 

Perustuslaki antaa maksimaalisen suojan kaikelle rauhanomaiselle poliittiselle toiminnalle. Jos poliisi ei suojele rauhanomaisia poliittisia mielenilmaisuja, niin koko demokratian perusta murenee.

Silloin eivät ole enää poliisitkaan turvassa suojatyöpaikoissaan!

 

 

 

LISÄYS:

Myöhemmin on tullut lisätietoa mm. siitä, että konstaapeli Jouko Meriläinen on EET-poliisi, joka veljeili jo mielenilmauksen aikana anarkistien kanssa ja yllytti heitä häiriköimään mielenilmaisua. Asiasta keskusteltiin alla olevassa Suomen Kansa Ensin -iltalähetyksessä.

 

 

LISÄYS:

Myöhemmin on tullut lisätietoa konstaapeli Jouko Meriläisen taustoista ja siitä kuinka poliisit nykyään koulutetaan olemattomien rasistien metsästäjiksi.

Poliisit sabotäärejä?

 

LISÄYS:

Youtube on poistanut yllä olevan Poliisit sabotäärejä? -videon. Se löytyy kuitenkin VK:sta. Pääset videoon tästä.

 

 

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi

8 thoughts on “Poliisi häiriköi anarkistien kanssa Jyväskylässä!

  • Author gravatar

   Voi vittu sentään, de wit vaahto suussa räyhää meriläiselle ohjeita siitä miten hänen olisi pitänyt toimia. Luuletko marco, että tolla asenteella poliisit on kiinnostunu teidän ”miekkareita” suojelemaan. Ei saatana ikinä! Ei vittru mikä sika sinä olet.

   Olis ollu ihan oikein jos poliisit olis niska-perse otteella heittänyt suu vaahdossa huutavan ”puheenjohtajan” maijan perälle ja kuskannu putkaan rauhottumaan.

  • Author gravatar

   Tämä Antti Sakari-niminen sketsihamo oikein kerjää itselleen syytettä kiihottamista kansanryhmää vastaan.

  • Author gravatar

   Kun poliisi ja ”anarkistit” hyökkää Marcon/SKE:n kimppuun tietää, että Marco ja SKE on oikealla asialla.

   Totuus ei saa tulla esille eikä kansalaisilla saa olla vapautta ajatella itsenäisesti.

  • Author gravatar

   Vetääks tää marco jotain ryynejä vai psyykenlääkkeitä? Tarkkakorvaset nimittäin huomaa sen puheessa sellasen oudon ilmiön, kuulostaa niinku ’suu olis puuduksissa’, vaikee selittää mut normaalia ei ole. Jotain myrkkyy tää siis vetelee mut en osaa sanoa mitä, ehkä kertoo ite et mistä noi hallusinaatiot irtoaa?

  • Author gravatar

   Veteleppä marco käteesi. Saatanan mustalainen.

  • Author gravatar

   Nyt me piffiläiset on päätetty että marcolta lähtee kaikki google oikeudet. Ilmoituksia tehdään ja sen jälkeen sulla ei ole mitään asiaa googlen palveluihin, ei tubeen, mailiin eikä mihinkään googlen juttuihin.

   Näin me päätimme ja myös toteutamme asia.

  • Author gravatar

   Kun poliisi ja ”anarkistit” hyökkää Marcon/SKE:n kimppuun tietää, että Marco ja SKE on oikealla asialla.

   Totuus ei saa tulla esille eikä kansalaisilla saa olla vapautta ajatella itsenäisesti.

Comments are closed.