Janitskin matkalla Suomeen poliisisaatossa!

MV-lehden perustaja ja entinen päätoimittaja Ilja Janitskin luovutettiin perjantaina Andorran ja Espanjan rajalla polpon eli Suomen poliittisen poliisin kynsiin!

Andorran viranomaiset tekivät kaikkensa estääkseen ja viivyttääkseen Janitskinin luovutusta, mutta lopulta alistuivat EU:n ja Suomen painostukselle.

Saatuaan Janitskinin kynsiinsä polpo ei hukannut aikaa, vaan lähti kovalla kiireellä viemään häntä Barcelonan lentokentälle.

Polpo pelkäsi, että Espanjasta itsenäiseksi haluavan Katalonian viranomaiset seuraavaksi estävät Janitskinin luovutuksen.

Andorralaiset ja katalonialaiset ovat samaa katalaanikansaa, joten Barcelonassa viranomaiset varmasti myös suhtautuvat myötämielisesti Janitskiniin.

Tämän vuoksi polpo ei uskaltanut laittaa Janitskinia mihinkään välisäilöön, vaan hänet vietiinkin suoraan heti samana iltana lähtevään lentokoneeseen.

Janitskin on nyt lentokoneessa matkalla kohti Suomea. Häntä viedään poliisisaatossa, mutta ei pidetä raudoissa, kuten seuraavista kuvista näkyy.

 

 

 

 

 

Polpo kostaa aina

Toivotaan, ettei Janitskin joudu olemaan kauaa putkassa.

Janitskinin luovutuspäätöstä on Andorrassa käsitelty jo yli 8 kuukautta. Koko sen ajan hän on ollut vankilassa tai kotiarestissa, vaikka hänellä on neljännen asteen syöpä.

Jos Suomen viranomaisilla olisi yhtään järkeä ja inhimillisyyttä, niin he olisivat jo lopettaneet Janitskinin vainoamisen.

Suomen viranomaiset polpo etunenässä haluavat kuitenkin vain yhtä asiaa: kostoa!

Paljasta viranomaisten korruptiota, niin kosto on varma.

 

 

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi

1 thought on “Janitskin matkalla Suomeen poliisisaatossa!

Comments are closed.