Molemmat Youtube-kanavani sensuroitu! Tilaa kanava 3!

Marco de Wit 1
Ensimmäisellä kanavallani Marco de Wit oli 900 videota ja 5 miljoonaan katselukertaa vuodessa. Se poistettiin ”vihapuheen” vuoksi, vaikka Youtube ei suostunut kertomaan missä muka oli sitä vihapuhetta.

Tässä kuvakaappaus nyt täysin poistetusta tilistäni.

Marco de Wit 2
Toiselle kanavalleni Marco de Wit 2 ehdin ladata 29 videota ja saada yli tuhat tilaajaa, mutta sitten kaksi sossutäti Anu Lehtisaarta käsittelevää videotani poistettiin ”häirinnän” vuoksi ja koko kanavani jäädytettiin.

Ensin Youtube poisti tämän videon (kuvakaappaus):

Olen julkaissut kyseisen yllä olevan sensuroidun videon uudestaan VK-tililläni, josta se on kaikkien katsottavissa.

Seuraavaksi Youtube poisti tämän videon (kuvakaappaus):

Latasin tämän toisenkin sensuroidun videon VK:seen, jossa se on suoraan nähtävissä kommentteineen.

Useimmat kakkoskanavani videot ovat vielä nähtävissä, mutta luultavasti koko kanava poistetaan kohta aivan kuten kävi ykköskanavalleni.

Ensimmäisen kanavani siis käytännössä sensuroi polpo ja toisen sossu, koska eivät pitäneet pahisten korruptiota käsittelevistä videoistani. Tapani nimetä viranomaispahikset ei selvästikään käy Youtubelle, vaikka mitään laitonta kukaan ei ole videoistani löytänyt.

Marco de Wit 3
Nyt minulla on uusi kanava Marco de Wit 3.

Jatkan kolmoskanavallani joka iltaisia klo 19 Tabu-uutisia, joissa käyn läpi ajankohtaisia käänteitä ja tapahtumia. Tulen mm. Top 10 tyylisesti listaamaan polpon ja sossun hulluimpia tyyppejä. Sensuurin takia kovimmat videot tai niiden kohdat julkaisen vain tällä omalla kotisivullani.

Varmuuden vuoksi lataan kaikki videoni tälle kotisivulleni marcodewit.fi. Ne ovat aina täällä heti nähtävissä eivätkä katoa mihinkään.

Eli jos youtube-kanavani taas katoavat, niin tiedot uudesta kanavastani ja vanhat videoni löytyvät tältä kotisivultani. Vähitellen julkaisen täällä myös lisää artikkeleita ja muuta tabuaineistoa.

Mari Kosonen
Suosittelen myös tilaamaan Mari Kososen Youtube-kanavan. Sekin on jäädytetty sossuvideoiden takia. Youtube jopa poisti Sossutäti Anu Lehtisaari painostaa! -videon sekä sen jatko-osan.

Tässä kuvakaappaus Marin kanavasta ennen kuin kaksi uusinta eli sossutäti Anu Lehtisaarta käsittelevää videota poistettiin. Osa I oli viikossa saanut yli 70 000 katselukertaa ja Osa II sai jo muutamassa tunnissa yli 10 000 katselukertaa ennen kuin Youtube sen kiireesti poisti.

Lue Marin artikkeli, jossa hän julkaisee kyseiset sensuroidut videot uudestaan.

Suomen Kansa Ensin
Samoin suosittelen tilaamaan Youtubesta sekä Suomen Kansa Ensin että sen Maidan 4 -alakanavan.

Maidan-kanava on poistettu jo 3 kertaa. Sensuroituja videoita julkaistaan uudestaan SKE:n kotisivulla suomenkansaensin.fi

Muut somepalvelut
Facebook-tilini on jo kahdeksatta kuukautta bannissa, koska olen käyttänyt matu-sanaa (maahantunkeutuja) sekä vastustanut homoadoptiota julistavaa homopropagandaa. (Heteropropaganda ei ole kielletty sana, mutta homopropaganda on kielletty homofobinen sana.)

Twitter-tilini ei ole vielä bannissa, mutta varmuuden vuoksi aion vähitellen siirtyä Gab-palveluun. [Lisäys: Gab on nyt myös aloittanut sensuurin.]

Lopullinen ratkaisu on kuitenkin sananvapautta ehdottomasti kunnioittava OmaSome, joka on nyt betatestauksessa.

Tilausniksi ja parhaat palat
Suosittelemani kanavat ja sivustot on helpointa tilata menemällä Marco de Wit 3-kanavalleni. Siellä ensin klikkaa sivupalkissa suosittelemiani kanavia ja sitten yläbannerissa olevia FB, VK ja Twitter-symboleja.

Lisäksi kanavaltani löytyvät soittolistat (kuvassa alimpana), joista löytyvät ns. parhaat tai siis pahimmat palat polposta, sossumafiasta ja islamisaatiosta.

Viihde- tai siis kauhuarvoltaan korkea on myös pastori Marjaana Toiviaisen toilailut ja laittomuudet, joita suvakit kannustavat, kirkko rahoittaa ja polpo suojelee.

Marjaana Toiviainen johti Helsingin keskustassa turvapaikanhakijoiden leiriä ja minä sitä vastustavaa Maidan-leiriä. Toiviaisen viimeisin tempaus on yllyttää ihmisiä estämään turvapaikanhakijoiden palautuslentoja nousemalla ennen lähtöä seisomaan lentokoneessa.

Tätä käsitellyt Maidan-kanavan ohjelma kuitenkin sensuroitiin Youtuben toimesta. Nähtävästi syynä se, että Toiviainen nostaa hanakasti valituksia ja kunnianloukkaussyytteitä jokaista vastaan, joka käyttää hänestä nimitystä ”Allahin papitar”.

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi