Feministinen logiikka tissit paljaana

 

Kuuluisa astrofyysikko Matt Taylor piti tärkeässä tiedotustilaisuudessaan ystävättäreltään saamaansa paitaansa. Feministit raivostuivat ja syyttivät Tayloria naisten alistamisesta.

Samalla feministien mielestä Kardashian pepun näyttäminen oli naisia voimaannuttavaa.

 

Kuvassa linkki englanninkieliseen artikkeliin

 

 

 

Feministit raivostuvat sarjakuvista ja videopeleistä, joissa on vähissä tai tiukoissa vaatteissa olevia naishahmoja.

Samaan aikaan he eivät kuitenkaan valita vastaavista mieshahmoista tai itseään paljastavista feministeistä.

 

 

 

Kuvassa linkki väittelyyn

 

 

 

Feministit valittavat naisten esiineellistämisestä ja samalla pukeutuvat vaginaksi.

 

 

 

Käännös:

FUCK ME! = Pane minua!

Näin olin pukeutunut.

Väitätkö, että pyysin sitä.

 

 

 

Käännös:

Minun keho, minun päätös!

Ympärileikkaa poikansa.

(Feministit vastustavat tyttöjen ympärileikkauksia, mutta samalla vähättelevät pikkupoikien ympärileikkauuksia, vaikka niillä peruuttomasti leikellään joka vuosi miljoonia poikia.)

 

 

 

Länsimainen kotiäiti on patriarkaattisen raiskauskulttuurin orjuuttama, mutta burkassa kulkeva musliminainen on rohkea rauhan uskonnon ja autenttisen kulttuurin puolustaja.

 

 

 

Feminismi on melkoisesti muuttunut sadassa vuodessa.

1915 Äänioikeus naisille

2015 Ylpeitä lutkia (slut)

 

 

Kaikki naiset eivät kuitenkaan ole feministejä.

 

Käännös:

Feministisen mielenosoittajan plakaatti: Naiset eivät ole koristeita!

 

 

Alakommentti:

Kateustaso: 100

 

 

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi

2 thoughts on “Feministinen logiikka tissit paljaana

  • Author gravatar

   Erittäin hyvä artikkeli tämä. Kiitos, Marco! :3

  • Author gravatar

   Erittäin hyvä artikkeli tämä. Kiitos, Marco! :3

   Mut niin, tosiaankin. Kuten VKssa sanoin aikaisemmin, feministit myös inhoo Japania, animea ja mangaa, ja Japanin tiettyjä alakulttuureita, kuten esimerkiksi lolita ja kawaii alakulttuureita.

   Selostan kuitenki täällä vielä:
   Feministien mielestä Japanin kawaii ja lolita alakulttuurit ovat sovinistisiä alakulttuureita sen takia ku noissa kahdessa alakulttuurissa on ideana olla viaton käytökseltään ja pukeutunut peittävämmin ja silleen kaikkiin rusetteihin, pitseihin, värikkäisiin juttuihin, jne., ja feministien mielestä se viattoman käytöksen ja tollaisen pukeutumisen yhdistelmä on naisia heikentävää ja alistavaa.

   Kun puhutaan animesta ja mangasta, niin feministit pitää just animee ja mangaaki erittäin sovinistisena just niiden naispuolisten hahmojen takia. Animessa ja mangassa tosi moni naispuolinen hahmo on jotenkin iäkseen nuoremman näköinen (lapsenkasvot ja tietynlaiset ruumiinrakenteet) ja myös käytökseltään viaton ja joskus ellei usein niiden hahmojen alakulttuurit on joko lolita tai kawaii.

   Feministit ovat tosi japanofobisia ihmisiä just sen takia koska Japanissa ei oo feminismiä paljon ja japanilaisnaiset ovat sivistyneitä, hyvätapaisia ja ne ovat joo usein aika viattomasti käyttäytyviä. Feministit inhoo Japania myös just animen ja mangan ja sen maan tiettyjen alakulttuureiden takia, ja ne pitävät Japania sovinistisena pedofiilimaana just näiden syiden takia. Japanissa on myös monia muitakin juttuja joita feministit vihaa.

   Pukeudun itse sillee että mun pukeutumisessa on vähä elementtejä Japanin tietyistä alakulttuureista ja vähä myös 80- ja 90-luvun tyyleistä ja olen mielestäni myös hieman viattomasti käyttäytyvä, ja olen joutunut kuulemaan ties mitä kaikkee roskaa feministeiltä mun käytökseen ja mun vaatemakuihin liittyen.

Comments are closed.