Hyvinkään pahoinpitelijä uhkailee SKE:n Maria ja Marcoa!?!

Hyvinkäällä 27.7.2018 joukko ulkomaalaistaustaisia miehiä joukkoraiskasi nuoren naisen poliisiaseman edessä olevassa metsikössä.

Poliisi tiedotti asiasta vasta kaksi viikkoa myöhemmin 10.8.2018, kun raiskaajat olivat ehkä jo poistuneet maasta.

Näin Hyvinkään poliisilaitoksen selvitysprosentti puska/joukkoraiskauksissa (noin 10 tapausta 10 vuodessa) näyttää olevan edelleen pyöreä nolla.

Hyvinkään Aamuposti-lehti ei tietenkään poliisia kritisoinut. Päinvastoin se toimi poliisin äänitorvena. Kaiken lisäksi Aamuposti vielä vähätteli joukkoraiskausta.

 

 

Suomen Kansa Ensin ry:n puheenjohtaja Marco de Wit ja hallituksen jäsen Mari Kosonen järjestivät 13.8.2018 Hyvinkäällä  Naisrauha! Katuturvallisuus takaisin -mielenosoituksen.

Marin ja Marcon saapuessa mielenosoituspaikalle heidän kimppuunsa hyökkäsi hyvin aggressiivinen mies. Hän ryösti Marin kännykän ja lopulta myös löi Maria.

 

 

Ohikulkija ja Marco ottivat miehen kiinni ja poliisi vei hänet putkaan.

Mari ja Marco tekivät rikosilmoituksen, jossa oli nimikkeinä ryöstö, pahoinpitely, liikenneturvallisuuden vaarantaminen, poliittisten toimintaoikeuksien rajoittaminen ja rikospaikalta pakeneminen.

Sen enempää Aamuposti kuin poliisikaan ei ole ottanut yhteyttä Mariin ja Marcoon. Ei vaikka rikollinen saatiin kiinni paikan päällä.

Poliisi ei ole myöskään mitenkään reagoinut Marin ja Marcon rikosilmoitukseen, vaikka hyökkäys näyttää olevan osa laajempaa poliittista vainoa.

Marin ja Marcon kimppuun on usein fyysisesti hyökätty. Fyysiset uhkaukset ovat vieläkin yleisempiä. Tänään 5.9.2018 Suomen Kansa Ensin sähköpostiin tulivat seuraavat viestit:

 

 

 

Yksi uhkailukirje ei kuitenkaan vielä riittänyt. Uhkailija lähetti vielä toisen uhkailukirjeen, jossa hän suoraan uhkailee ”kyläilyllä”.

 

 

 

Kirjeen lähettäjä esittäytyy samaksi mieheksi, joka hyökkäsi Marin ja Marcon kimppuun Hyvinkäällä.

Oli sähköpostit sitten kenen tahansa lähettämä, niin ne on otettava vakavasti. Ne eivät vaikuta humalaisen öyhötykseltä.

Kirjeen lähettäjä suoraan uhkaa fyysisellä väkivallalla ja ilmoittaa tulevansa ”kyläilemään”.

Hän myös ilmoittaa, että hänellä on ”100% välinpitämättömyys yhteiskunnan lakeja kohtaan”.

Uhkauskirjeet on allekirjoitettu D.Ö.D.S manager eli kuoleman manageri.

Alla olevassa videossa Marco ja Mari soittivat Hyvinkään poliisille.

 

 

Videon loppupuolella Marco soittaa myös Turun poliisilaitokselle Turussa tapahtuneesta Marcoon kohdistuneesta anarkistihyökkäyksestä.

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author

Marco de Wit

Suomen Kansa Ensin ry. puheenjohtaja. Pyrin joka ilta klo 19 tekemään omalla Marco de Wit Youtube-kanavallani ja (6 kanavaani on jo sensuroitu) yhden Tabu-uutiset lähetyksen (näkyy myös tällä kotisivullani). Pyrin myös joka ilta osallistumaan Youtubessa näkyvään klo 21 Suomen Kansa Ensin-lähetykseen, joka löytyy osoitteesta suomenkansaensin.fi